Now Reading
Δες πώς «ζηλεύει» ο σύντροφός σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Δες πώς «ζηλεύει» ο σύντροφός σου, ανάλογα με το ζώδιό του

«Ζηλόφθονοι» εραστές στο μικροσκόπιο της αστρολογίας

Όταν πρόκειται για μια σχέση, σίγουρα όλοι έχουν νιώσει το εσωτερικό τσίμπημα της ζήλιας και της ανασφάλειας. Είτε ζηλεύεις εσύ τον σύντροφό σου ή είναι εκείνος που ζηλεύει εσένα, καλό είναι και οι δύο να έχετε τον έλεγχο αυτού του ιδιαίτερου συναισθήματος. Όταν εκδηλώνεται με μέτρο και τρυφερότητα μπορεί να σημαίνει έγνοια, αγάπη κι ενδιαφέρον και να χρησιμοποιηθεί στη σχέση ως καρύκευμα. Όταν όμως είναι υπερβολικό μπορεί να κάνει την επαφή σας προβληματική έως και τοξική.
Εδώ θα δεις πώς ζηλεύει το κάθε ζώδιο, για να ξέρεις τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις.
Κριός
Εάν ο σύντροφός σου είναι Κριός και εάν ζηλεύει, ετοιμάσου να γνωρίσεις μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της προσωπικότητάς του. Επειδή είναι εξαιρετικά φιλόδοξος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί την αποτυχία, νιώθει εξαιρετικά άβολα και ανασφαλής κάθε φορά που αρχίζεις να δίνεις προτεραιότητα σε κάποιον άλλο. Μόλις τον δεις να ενεργεί ασυνήθιστα και να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για ό,τι κάνεις, είναι ένα φανερό σημάδι της ζήλιας του.

Ταύρος

Για έναν Ταύρο είναι εξαιρετικά δύσκολο να ερωτευτεί. Η πίστη είναι αυτό που ψάχνει σε έναν σύντροφο και επομένως, όταν αποφασίζει να δεσμευτεί, είναι επειδή έχουν πλήρη πίστη σε σένα. Ωστόσο μπορεί επίσης να γίνουν εξαιρετικά πιεστικός και προσκολλημένος όταν ζηλεύει. Τη στιγμή που αισθάνεται ότι έχεις κάποιον άλλον που σου είναι σημαντικός στη ζωή σου και που εμπιστεύεσαι –που μπορεί να είναι απλώς φίλος– θα αρχίσει να ανησυχεί και να εκδηλώνει αντιδράσεις ζήλιας.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι πραγματικά καλός στο χειρισμό της ζήλιας, αλλά μόλις ξεπεράσει την τρικυμία, θα προσπαθήσει να ανταπαντήσει στη συμπεριφορά σου με παρόμοιο τρόπο. Ακριβώς όπως έχεις φίλους αντίθετου φύλου, θα φροντίσει κι εκείνος να βγαίνει έξω με φίλες του. Εάν αρχίσεις να διασκεδάζεις με φίλους ή να αλλάζεις τελευταία στιγμή τα κοινά σχέδιά σου με τον σύντροφό σου, θα κάνει το ίδιο πράγμα, το οποίο με τη σειρά του θα σε ενοχλήσει και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες. Ωστόσο, δεν θα μπορείς να κάνετε κάτι, καθώς θα σε σας κατηγορεί για ίδια συμπεριφορά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος διαθέτει συναισθηματική ψυχή και ενώ μπορεί να αναπτύξει φθόνο και ανασφάλεια, έχουν την ικανότητα να το κρύβουν. Πώς θα καταλάβεις αν ζηλεύει; Θα πρέπει να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά του απέναντί σου. Σε αντίθεση με το πώς είναι συνήθως, θα φαίνεται πιο απόμακρος και λιγότερο προσκολλημένος. Αντί να δείχνουν σημάδια ζήλιας, θα σου δώσουν το χώρο που πάντα ήθελες, το οποίο τελικά ωστόσο θα φαίνεται άκαιρο.

Λέων

Το να καταλάβεις αν ένας Λέων ζηλεύει είναι ο ευκολότερος από όλες τις άλλες υποθέσεις. Δεν είναι από αυτούς που κρύβουν τα αισθήματά τους και έτσι εάν ζηλέψει κάποτε τότε θα το εκφράσει χωρίς δισταγμό. Προσοχή όμως. Μπορούν να το εκφράσουν είτε πολύ γλυκά και τρυφερά είτε έντονα και καυστικά. Ανάλογα με το ταπεραμέντο του.

Παρθένος

Για τον Παρθένο ένα από τα πιο ισχυρά αλλά και χειρότερα χαρακτηριστικά του είναι το να κρύβει τα συναισθήματά του. Ακόμα και όταν είναι πληγωμένος και συναισθηματικά ευάλωτος, θα προσπαθήσει να φαίνεται δυνατός και ήρεμος. Αλλά μην πέσεις στην παγίδα. Μπορεί να μοιάζει εντάξει από έξω, αλλά αισθάνεται και ζήλια. Ψάξε για σημάδια που είναι διαφορετικά και δεν μοιάζουν πολύ με τη συνηθισμένη συμπεριφορά του. Μπορεί να μοιάζει λίγο περισσότερο χαμένος στον κόσμο του καθώς ψάχνει τρόπο να το διαχειριστεί χωρίς να χάσει την αυτοκυριαρχία του – η ειρωνεία είναι ένας από τους τρόπους που το εκδηλώνει.

Ζυγός

Ο Ζυγός χειραγωγείται εύκολα σε θέματα καρδιάς. Όταν ζηλεύει, δεν είναι επειδή είναι πραγματικά ζηλιάρης, αλλά επειδή αισθάνεται ότι είναι αυτό που θέλεις να είναι. Επομένως, ενεργεί σαν να ζηλεύει για να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή. Ωστόσο, σε περίπτωση που αισθάνεται πραγματικά συγκλονισμένος από τη ζήλια, θα προσπαθήσει να γίνει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του για να σε εμποδίσεις να ασχοληθείς στα σοβαρά με κάποιον άλλον.

Σκορπιός

Όταν ζηλεύει, ένας Σκορπιός θα φτάσει από τον απλό θυμό μέχρι να γίνει παρανοϊκός. Θα ενεργήσει όπως εκείνοι οι κτητικοί σύντροφοι, οι οποίοι στο όνομα της προστασίας θέλουν αναλάβουν εντελώς τη ζωή σου. Θα εισβάλει στο χώρο σου και θα σου υποβάλει εκατομμύρια ερωτήσεις σχετικά με την ημέρα σου, οι οποίες θα είναι εξαιρετικά ενοχλητικές και επεμβατικές.

Τοξότης

Δείτε Επίσης

Για έναν Τοξότη, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να ζηλεύει. Του αρέσει η απόλυτη ελευθερία κι έτσι είναι σπάνιο όταν παγιδεύεται σε μια δίνη συγκινήσεων. Ωστόσο, όταν αισθάνεται ανασφαλής, η πρώτη του αντίδραση σε αυτό είναι η άρνηση. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί χρόνο για να το αποδεχτεί και να γίνει λίγο πιο συναισθηματικός. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, θα ηρεμήσει και θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για να ανησυχεί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι συνήθως αυτός που δεν θα το παραδεχτεί ποτέ εάν ζηλέψει. Είναι γνωστό ότι είναι από τα λογικά και τα πιο πρακτικά ζώδια, προσπαθώντας να εμφανίζεται ως συναισθηματικά αδιάφορος. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την ανασφάλεια σε θέματα αγάπης και τελικά θα το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Αν και ένας Αιγόκερως δεν θα το ομολογήσει ποτέ, σίγουρα θα καταβάλει επιπλέον προσπάθειες για να κερδίσει την προσοχή του συντρόφου του. Ίσως χρειαστεί να του δώσεις μερικές επιπλέον εγγυήσεις βεβαιότητας και σύντομα θα το ξεπεράσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος επίσης δεν είναι το είδος που μπορεί να καυχηθεί για την ανασφάλειά του. Θα ζηλέψει, αλλά θα προσπαθήσει να αποφύγει τα συναισθήματα κάνοντας ότι είναι απασχολημένος με κάτι άλλο. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, θα γίνεται απόμακρος και χαμένος στις σκέψεις του. Σε αντίθεση με άλλες ημέρες, θα είναι εξαιρετικά ήσυχος, σαν να αναλύουν εσωτερικά το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Ιχθύς

Για τον Ιχθύ η σχέση σας σημαίνει πολλά για αυτόν. Εάν εμφανιστεί ποτέ ζηλιάρης όταν σε βλέπει με κάποιον άλλον, αντί να σου το χτυπήσει, θα κατηγορήσει τον εαυτό του και θα σε αφήσει να αποφασίσεις για την πορεία της σχέσης σας. Ωστόσο, μερικές φορές, αυτό μπορεί να σε ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό. Καθώς μοιάζει σαν μην κάνει καθόλου προσπάθεια και κυρίως επειδή συνήθως παίζουν το θύμα. Ωστόσο, ο Ιχθύς είναι ο πιο ευαίσθητος από όλα τα άλλα ζώδια κι έτσι αξίζει μια παραπάνω ευκαιρία.

Δες πώς «ζηλεύει» ο σύντροφός σου, ανάλογα με το ζώδιό του – AllYou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top