Now Reading
Δείτε κι ακούστε τον Daniel Radcliffe να διαβάζει το 1ο κεφάλαιο του Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος

Δείτε κι ακούστε τον Daniel Radcliffe να διαβάζει το 1ο κεφάλαιο του Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος

Μπαίνοντας στον μαγικό κόσμο του my.wizardingworld.com

Ο Daniel Radcliffe διαβάζει το πρώτο κεφάλαιο του Harry Potter and the Philosopher’s Stone / Sorcerer’s Stone, ως μέρος του Harry Potter At Home. Αναζητήστε πιο ειδικές αναγνώσεις βίντεο τις επόμενες εβδομάδες.
Ο Ντάνιελ θα είναι ο πρώτος από πολλούς συναρπαστικούς συντελεστές που θα μας βοηθήσουν να διαβάσουμε το πρώτο βιβλίο του Χάρι Πότερ, καθώς παρουσιάζει τους Ντάρσλι, που δεν τους αρέσει κάτι μυστηριώδες. Εισαγάγετε μια γάτα διαβάζοντας έναν χάρτη, ουρανούς γεμάτους κουκουβάγιες και ψιθυρίζοντας για τους Πότερ. Λοιπόν, χαλαρώστε και απολαύστε! Μπορείτε να εγγραφείτε στο Harry Potter Fan Club για να λάβετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για περαιτέρω αναγνώσεις βίντεο.

Μπείτε στο my.wizardingworld κι αναζητήστε πιο διάσημα πρόσωπα και φίλους του κόσμου των μάγων (και πέρα ​​από αυτό!) που στο προσεχές διάστημα θα διαβάσουν και τα 17 κεφάλαια του Χάρι Πότερ και του Stone of the Philosopher / Sorcerer’s Stone τις επόμενες εβδομάδες.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με αφορμή την ανάγνωση του πρώτου κεφαλαίου

Μπορείτε να παρατηρήσετε μερικά υπέροχα σχέδια που αντιπροσωπεύουν το πρώτο κεφάλαιο κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Αναζητήστε περισσότερα έργα τέχνης σε κάθε κεφάλαιο και διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς μπορείτε να εμπλακείτε διαδραστικά.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το “Το αγόρι που έζησε” στο Spotify, αν θέλετε μια έκδοση μόνο για ήχο.

Στη συνέχεια στο site θα βρείτε πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να λάβετε μέρος:

Δείτε Επίσης

Πόσα μόλις μάθατε; Για τους νέους (και τους νέους στην καρδιά!) – Δοκιμάστε τη νέα πρόκληση κεφαλαίου! Συλλέξτε πόντους σπιτιού καθώς ολοκληρώνετε εργασίες και κουίζ με θέμα το κεφάλαιο, μαζί με μια μυστική αναζήτηση. Ω, και μιλώντας για «πόντους σπιτιού» θυμηθείτε να μπείτε στο σπίτι σας στο Χόγκουαρτς!
Για τους γονείς και τους δασκάλους, οι φίλοι μας στο Scholastic έχουν δημιουργήσει έναν υπέροχο οδηγό συζήτησης που ονομάζεται Finding Strength στο Harry Potter. Ενθαρρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με θέματα στο πρώτο βιβλίο του Χάρι Πότερ, όπως η καλοσύνη, το θάρρος και η φιλία. Η Scholastic έχει παράσχει αυτόν τον πόρο στην αρχή του ταξιδιού του παιδιού σας, αλλά λειτουργεί ως τέλειος σύντροφος για ολόκληρο το βιβλίο – οπότε προσέξτε τα spoilers!
Αλλά πότε έρχεται το Κεφάλαιο 2, σας ακούμε να κλαίτε; Μην ανησυχείτε, αυτή είναι μόνο η αρχή. Φροντίστε να επισκέπτεστε ξανά το HarryPotterAtHome.com κάθε εβδομάδα όπου μπορείτε να περιμένετε νέες αναγνώσεις από ένα αστρικό καστ των αφηγητών.
Στην πραγματικότητα, αν ανησυχείτε ότι θα χάσετε τυχόν ενημερώσεις από το Harry Potter At Home και μετά, μην ανησυχείτε. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Harry Potter Fan Club, όπου μπορείτε να λαμβάνετε συναρπαστικές νέες ενημερώσεις κάθε εβδομάδα στο Harry Potter At Home, άλλα κεφάλαια και πολλά άλλα.
Και τι γίνεται με αυτό το fan art; Ναι, θυμίζω καλά. Σας προσκαλούν να στείλετε τα κομμάτια σας για να αντιπροσωπεύσετε τις βασικές στιγμές από το πρώτο βιβλίο, το οποίο θα εμφανίζεται σε μελλοντικά βίντεο. Προς το παρόν, αναζητούν στιγμές που εμφανίζονται στο Κεφάλαιο 2 και μετά.
Με τις μαθηματικές δεξιότητες, αυτό θα έδινε δεκαέξι κεφάλαια, οπότε στείλτε τις ερμηνείες σας για διάσημες σκηνές από αυτά τα κεφάλαια μέσω του λογαριασμού Twitter του χρήστη @ WizardingWorld στο Twitter.

Εάν είστε αρκετά μεγάλοι, ελάτε μαζί μας στο Facebook, το Twitter και το Instagram όπου η διασκέδαση συνεχίζει να έρχεται με περισσότερα κουίζ, παζλ και επιπλέον προκλήσεις.
Ο ευκολότερος τρόπος για να ενημερώνεστε για όλες τις επιχειρήσεις μάγων που έχουμε κάνει, είναι απλώς να εγγραφείτε. Πηγαίνετε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. my.wizardingworld.com

Δείτε το βίντεο εδώ

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top