Now Reading
Γιατί να δω με τα παιδιά το έργο «Ο βασιλιάς των λιονταριών»;

Γιατί να δω με τα παιδιά το έργο «Ο βασιλιάς των λιονταριών»;

Ο βασιλιάς επέστρεψε κι έχουμε πολλούς καλούς λόγους για να θέλουμε να τον δούμε!

«Ο βασιλιάς των λιονταριών» ανέβηκε στη μεγάλη οθόνη σε animation ταινία από την Disney το 1994. Σήμερα επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε «ζωντανή μορφή» συνεχίζοντας τη νέα τάση της Disney να μεταφέρει κλασικές επιτυχίες κινουμένων σχεδίων σε live action ταινίες.

Πρόκειται για ένα πραγματικά θαυμαστό επίτευγμα της τεχνολογίας να βλέπεις τα ζώα να «μιλάνε» και να κινούνται στο φυσικό τους περιβάλλον με τα υπόλοιπα «κανονικά» χαρακτηριστικά τους. Είναι σχεδόν μαγικό να μπορείς να δεις και να ακούς τη σκέψη τους – κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα κάνει μεγάλη εντύπωση στους μικρούς θεατές!

Ο καινούργιος «Βασιλιάς…» ακολουθεί αρκετά πιστά την πλοκή του πρωτοτύπου, σύμφωνα με την οποία ο μικρός Σίμπα μεγαλώνει ως διάδοχος του πατέρα του Μουφάσα, του σοφού λιονταριού και βασιλιά της ζούγκλας. Αλλά ο αδελφός του Μουφάσα, Σκαρ, έχει άλλα σχέδια για το θρόνο και μαζί με τις ύαινες καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο. Η ταινία στρέφει το ενδιαφέρον στην καταστροφική βασιλεία του Σκαρ και την ερήμωση πανέμορφου φυσικού τοπίου.

Ο κύκλος της ζωής, ο αυταρχισμός της εξουσίας, το δίκαιο και το άδικο, οι σχέσεις των μελών της οικογένειας, η αγάπη και η αποδοχή, ο αγώνας και το θάρρος αλλά και μηνύματα οικολογικής συνείδησης και προσωπικής ευθύνης θα δημιουργήσουν σκέψεις στο μικρότερης ηλικίας κοινό και θα δώσουν στους γονείς τους πολλές αφορμές για γόνιμες συζητήσεις.

Δείτε Επίσης

Χιούμορ, ευαισθησία, υπέροχη σκηνοθεσία (Τζεφ Νέιθανσον), εξαιρετική μουσική (Χανς Ζίμερ) και τραγούδια του Έλτον Τζον και του Τιμ Ράις υπόσχονται να σας προσφέρουν 118 λεπτά κινηματογραφικής μαγείας!

δείτε εδώ το τρέιλερ

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top