Now Reading
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας – πώς να σώσουμε τις μέλισσες

Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας – πώς να σώσουμε τις μέλισσες

Τα αγαπημένα μας δημητριακά στηρίζουν για ακόμη μία χρονιά τη δράση του The Bee Camp

Τα δημητριακά πρωινού HONEY CHEERIOS® της Nestlé είναι ιδανικά για ένα απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό. Τα λαχταριστά δαχτυλιδάκια από 5 δημητριακά ολικής άλεσης, φουρνίζονται για να αποκτήσουν την υπέροχη τραγανή υφή τους και στη συνέχεια καλύπτονται με μέλι. Τα HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες, αφού σε αυτές οφείλουν την υπέροχη μελένια γεύση τους!

Όμως, ο πληθυσμός των μελισσών μειώνεται παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, λόγω σημαντικών απειλών όπως είναι η κλιματική αλλαγή και η έλλειψη τροφής. Γι’ αυτό, τα HONEY CHEERIOS® συνεχίζουν και φέτος να στηρίζουν την δράση του The Bee Camp, του πρώτου οργανισμού στην Ελλάδα  που ασχολείται με την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας.

Όπως αναφέρουν και οι εκπρόσωποι του The Bee Camp: «Σκοπός της Οργάνωσης The Bee Camp είναι να μεταφέρουμε το μήνυμα για την προστασία των μελισσών όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται και να προσκαλέσουμε τους πολίτες να αναλάβουν δράση. Αυτή η συνεργασία μας δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε προς τον σκοπό μας».

Συνεισφέροντας στο έργο του The Bee Camp, τα HONEY CHEERIOS®, συμμετέχουν ενεργά στην ενημέρωση και την κινητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία των μελισσών. Συγκεκριμένα, στηρίζουν τις δράσεις seed bombing του οργανισμού, μέσα από τις οποίες ενημερωνόμαστε για τη σημασία των μελισσών και δημιουργούμε seed bombs που έχουν σκοπό να πρασινίσουν τις γειτονιές μας. Τα seed bombs, ή αλλιώς σποροβόμβες είναι μικρές μπάλες από πηλό και χώμα που περιέχουν σπόρους μελισσοκομικών φυτών, την αγαπημένη τροφή των μελισσών.  Παράλληλα διαδίδουμε το μήνυμα ότι ακόμη και οι μικρές καθημερινές πράξεις, που όλοι μπορούμε να κάνουμε, αρκούν για να βοηθήσουμε στην προστασία των μελισσών!

Αν θες κι εσύ να δεις με ποιους τρόπους μπορείς να βοηθήσεις, μπες στο thebeecamp.com  και μάθε περισσότερα!

Ας ενώσουμε και φέτος όλοι τις δυνάμεις μας  για να συμβάλουμε στην προστασία των μελισσών και να κάνουμε την διαφορά μέσα από μικρές πράξεις, μαζί με τα δημητριακά πρωινού HONEY CHEERIOS® της Nestlé!

 

Δείτε Επίσης

#HoneyCheeriosgr

#SaveABee

#TheBeeCamp

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top