Now Reading
Παγκόσμια Ημέρα Ευχής κι ένας εικονικός περίπατος για τα παιδιά που παλεύουν

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής κι ένας εικονικός περίπατος για τα παιδιά που παλεύουν

Μαθαίνουμε πώς να κάνουμε πολλές ευχές πραγματικότητα βοηθώντας το Make-a-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Η 29η Απριλίου είναι η ημερομηνία που έχει σηματοδοτήσει παγκοσμίως την ελπίδα. Την ελπίδα για ζωή και όνειρα, για χιλιάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια και παλεύουν να γίνουν καλά. Είναι η ημέρα «γέννησης» του Make-A-Wish, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια προσφοράς.

Τα τελευταία 5 έτη κάθε Απρίλη, το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος διεξήγαγε έναν περίπατο για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ο φετινός Απρίλης μας βρίσκει σε μια πρωτόγνωρη – για τα δεδομένα μας – απομόνωση, η οποία δεν μας επιτρέπει να βηματίσουμε ενωμένοι. Μας επιτρέπει όμως να αντλήσουμε ελπίδα και να εμπνευστούμε από τα παιδιά του MakeAWish, μπαίνοντας λίγο στα παπούτσια της δική τους μακροχρόνιας καραντίνας.

Με χαρά σας καλούμε να φορέσετε τα αθλητικά σας και να περπατήσουμε για τις ευχές και το 2020 με το e-Walk for Wishes! Ο ετήσιος περίπατος μας θα λάβει χώρα μέσω ενός online διαδραστικού χάρτη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δωρίσουν ποσά από 5 ευρώ για 14 από τις 210 ευχές παιδιών μας που βρίσκονται σε αναμονή. Μαζί με τον Τζοέλ, τον Κωνσταντίνο, την Παυλίνα και 11 ακόμη παιδιά μας, θα διασχίσουμε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Καβάλα με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης. Ο τελικός σταθμός θα σημάνει και τη συγκέντρωση του ποσού για την εκπλήρωση των 14 αυτών ευχών.

Με την ολοκλήρωση κάθε δωρεάς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσα από το donate.makeawish.gr, ο δωρητής θα ενημερώνεται για την πόλη στην οποία βρίσκεται, την απόσταση που διάνυσε μέσω της δωρεάς του, καθώς και για το ποιο παιδί υποστήριξε τον οργανισμό. Στο επόμενο βήμα, θα μπορεί να γίνει νεράιδα ή ξωτικό και να οργανώσει την ευχή, μέσω ενός κουίζ προσομοίωσης.

Σας περιμένουμε στο  eWalk for Wishes από την Τετάρτη 29 Απριλίου. Σε ένα φιλανθρωπικό περίπατο, με σκοπό όλοι μαζί να χτίσουμε με την «ελπίδα για ζωή ένα σκαλοπάτι για το μέλλον», όπως μας είπε και η μητέρα του Γιάννη μας!

29 Απριλίου δίνουμε δύναμη σε 14 ευχές παιδιών με μια δωρεά στο donate.makeawish.gr

 

Δείτε Επίσης

Μάθετε περισσότερα:

https://www.facebook.com/MakeAWishGreece // https://www.instagram.com/makeawish.greece/

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΧΗΣΌλα ξεκίνησαν στις 29 Απριλίου του 1980 όταν η μητέρα του μικρού Chris αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο του, ενώ εκείνος βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω της λευχαιμίας. Ο Chris έγινε για μια ημέρα αστυνομικός και η εμπειρία του πραγματικά τον αναγέννησε. Έκτοτε, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως και 2.403 ευχές στην Ελλάδα από το 1996  (έτος ίδρυσης). Το 2019, κάθε 30 ώρες εκπληρωνόταν μια ευχή κάπου στη χώρα μας, χαρίζοντας στα παιδιά μας τη δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν για τη ζωή τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top