Now Reading
Νέος μουσικός διαγωνισμός: Τα δημητριακά LION αναζητούν τον “King of the Jingle”!

Νέος μουσικός διαγωνισμός: Τα δημητριακά LION αναζητούν τον “King of the Jingle”!

Μπορείς να ξεχωρίσεις με τη δημιουργικότητα και το μουσικό σου ταλέντο;

Τα δημητριακά LION έχουν ήδη φέρει τα πάνω κάτω στο πρωινό σου, τολμώντας να συνδυάσουν μοναδικά τη σοκολάτα με την καραμέλα, ενώ η ακαταμάχητη τραγανή τους υφή σε κερδίζει από την πρώτη μπουκιά! Φυσικά, ο “King of The Jungle” στον κόσμο των δημητριακών δεν θα μπορούσε να μην έχει και το δικό του jingle!

Ναι, καλά διάβασες! Τα LION αναζητούν τον King of the Jingle – αυτόν ή αυτήν που θα καταφέρει να αποτυπώσει μουσικά την λαχταριστή γεύση των πιο cool δημητριακών! Σε προσκαλούν, λοιπόν, να λάβεις μέρος στον νέο τους διαγωνισμό και να αφήσεις ελεύθερη την… LION πλευρά σου!

Χρησιμοποίησε τις μουσικές επιλογές που είναι διαθέσιμες στη σελίδα του διαγωνισμού ή ετοίμασε το δικό σου μουσικό κομμάτι, δημιούργησε το δικό σου jingle για τα δημητριακά LION χρησιμοποιώντας τις λέξεις chocolate, caramel, crunchy, cereal ή σοκολάτα, καραμέλα, τραγανά, δημητριακά και ανέβασέ το στο: https://www.nestle-cereals.com/gr/el/kingofthejingle! Και, που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο του King of the Jingle, μοναδικά μουσικά δώρα όπως φορητά ηχεία και ασύρματα ακουστικά, αλλά και bragging rights στην παρέα σου!

Και αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, τα LION έχουν τη λύση! Μία σειρά από φανταστικά video clips με διαφορετικούς καλλιτέχνες που εκφράζουν μέσω της μουσικής το πάθος τους για τα αγαπημένα τους δημητριακά σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο Instagram account των LION! Με mumble rap, EDM ή dream pop μελωδίες και απίστευτους στίχους, δες πώς τραγουδούν για τον εκρηκτικό συνδυασμό της σοκολάτας με την καραμέλα και την ανεπανάληπτη εμπειρία τραγανής απόλαυσης στο πρωινό τους και πάρε έμπνευση για το δικό σου κομμάτι!

Τί περιμένεις; Τόλμησε να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου και συνδύασε την αγάπη σου για τα δημητριακά LION και τη μουσική σε ένα απολαυστικό jingle, για να είσαι εσύ αυτός που θα στεφτεί…King of the Jingle!

Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές από την Πέμπτη 1 Απριλίου έως την Κυριακή 25 Απριλίου και η ομάδα των LION θα επιλέξει τους νικητές με τα πιο δημιουργικά και ανατρεπτικά jingles και τους πιο ξεκαρδιστικούς στίχους! Καλή επιτυχία!

Δείτε Επίσης

Live Lion Style, Listen Lion Style!
#KingoftheJingle

Ακολούθησε τα LION: https://www.instagram.com/lioncerealsgr/

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top