Now Reading
Ιδανικές ασκήσεις για κοιλιακούς και πόδια στο σπίτι

Ιδανικές ασκήσεις για κοιλιακούς και πόδια στο σπίτι

Το workout που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σφιχτό σώμα, γεμάτο δύναμη

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου
Όσο τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, πολλοί θεωρούν πως είναι αδύνατο να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου. Μπορεί ο αθλητικός εξοπλισμός να είναι περιορισμένος ή ανύπαρκτος στο σπίτι, όμως έχεις στην διάθεσή σου αρκετό χρόνο προς εκμετάλλευση. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο, είτε για να χάσεις τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν, είτε για να ενδυναμώσεις το σώμα σου, είτε απλά για να περάσεις δημιουργικά το χρόνο που παραμένεις σπίτι. Εκείνο που αξίζει να θυμάσαι, ανεξάρτητα από τον λόγο που αποφάσισες να γυμναστείς, είναι πως ένα συστηματικό πρόγραμμα άθλησης είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι προκειμένου να δεις σύντομα, μάλιστα, την αλλαγή στην αντοχή και την εμφάνισή σου. Όποτε ούτε χρειάζεται να ξοδέψεις όλη την ημέρα κάνοντας κοιλιακούς και squats, ούτε περίπλοκα όργανα γυμναστικής. Οπλίσου με μπόλικη επιμονή και υπομονή και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί.
Τα πόδια, η κοιλιά και οι γλουτοί είναι από τα σημεία του σώματος που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και έξυπνες κινήσεις προκειμένου το καλοκαίρι να απολαύσεις μια καλλίγραμμη σιλουέτα. Όχι πως τα χέρια ή η πλάτη θα μείνουν αγύμναστα, όμως το ακόλουθο workout video είναι η τέλεια λύση για να δυναμώσεις τους μύες των ποδιών, να σφίξεις αποτελεσματικά τους γλουτούς και να αποκτήσεις καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.

Επιπλέον, ασκήσεις όπως σανίδα σε διάφορες θέσεις, squats με παραλλαγές, skipping, πλάγιοι και κάτω κοιλιακοί, εμπρόσθιες προβολές είναι μερικές ασκήσεις που θα σου χαρίσουν μοναδικό αποτέλεσμα. Η Mandy σε μόλις 15 λεπτά θα σου δείξει τον τρόπο να γυμνάσεις σωστά και συνολικά πόδια, κοιλιά και γλουτούς χωρίς καθόλου εξοπλισμό, με low impact ασκήσεις. Ο συνδυασμός ενός επιτυχημένου workout και μιας ισορροπημένης διατροφής, βασισμένη στα φρούτα, τα λαχανικά, το άπαχο κρέας, τα ψάρια, τις φυτικές ίνες και ασφαλώς ικανοποιητικές ποσότητες νερού, είναι το κλειδί για μιας ολοκληρωμένης προσπάθειας.

Πηγή: AllYou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top