Now Reading
Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2022 είναι γεμάτη έμπνευση!

Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2022 είναι γεμάτη έμπνευση!

Μια συλλογή σχεδιασμένη για να αισθάνεσαι όμορφα στο σπίτι σου.

Πλούσια σε σχέδια, χρώματα, μοτίβα και υφάσματα για να προωθεί το προσωπικό στυλ. Που αξιοποιεί τα φυσικά υλικά, μεταφέρει τη φυσική γαλήνη στην ατμόσφαιρα και σέβεται το περιβάλλον.

Μια συλλογή που εμπνέεται από τις διεθνείς τάσεις, τις φιλτράρει και τις μεταφέρει στο Ελληνικό σπίτι, λουσμένο στο φως, ευλογημένο από φυσική ομορφιά, μεσογειακό σε αποχρώσεις και υφές. Όπως Ελληνική είναι και η ψυχή της NEF-NEF.

Η εσωτερική ηρεμία και η χαλάρωση συνεχίζουν να είναι ζητούμενα, με το well being να υπογραμμίζει τις επιλογές στη διαμόρφωση του χώρου. Σύμμαχοι είναι τα μαλακά υφάσματα, η ποιότητα της υφής και η απαλότητα στην αφή, η άνεση, η επαφή με τη φύση – σε υλικά, μοτίβα, αποχρώσεις και eco friendly αντικείμενα. Η ατέλειες, που εκφράζουν ζωή, συνυφασμένες με τη wabi sabi αισθητική, πρωταγωνιστούν στον αντίποδα των ψυχρών, άψυχων χώρων. Οι ελεύθεροι συνδυασμοί – σε χρώματα, φόρμες, αντικείμενα και στυλ- προσδίδουν χαρακτήρα. Το πράσινο, το βιολετί, το κίτρινο, οι γήινες, ζεστές αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων η terracotta και η ώχρα, κυριαρχούν σε υφάσματα και σε λευκά είδη φιλικά στο δέρμα, φτιαγμένα για να αγκαλιάζουν τις αισθήσεις.

Οι διαφορετικές συλλογές της NEF-NEF Homeware παρουσιάζονται με νέα σχέδια, συνθέτοντας όμορφους κόσμους με το δικό τους ξεχωριστό ύφος, με ιδιαίτερα χρώματα σχέδια και υφάσματα. Η Blue, η έκφραση του θέρους, ανάλαφρη και ανεπιτήδευτη, παίζει με τη ζωντάνια και τη δύναμη που χαρίζει το μπλε του τζιν, συνδιαλέγεται με το ανοιχτό γαλάζιο του ουρανού που ηρεμεί, και απογειώνεται με τον pop συνδυασμό λευκού και τυρκουάζ. Μεταφέρει τη χαρά του ταξιδιού μέσα από έθνικ μοτίβα. Υμνεί ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Η Elements, η σειρά των 300 κλωστών με το φίνο βαμβακερό σατέν, πολυτελής σε αίσθηση και minimal σε σχέδια, εμπλουτίζεται με sensual αποχρώσεις. Η Smart, με σύνθεση από 100% βαμβάκι, αποπνέει φρεσκάδα, προβάλλει το νέο, έχοντας στο DNA της το γονίδιο του easy living. Η Premium, με τη πολυτελή ύφανση 100% πενιέ βαμβακοσατέν 210 κλωστών, είναι η έκφραση του κλασικού δοσμένου με μοντέρνα ματιά.

Δείτε Επίσης

Κάθε χώρος του σπιτιού ανανεώνεται. Γεμίζει με χρώματα και μοτίβα της άνοιξης και του καλοκαιριού, πλημμυρίζει με μυρωδιές φρούτων και μπαχαρικών, συνδυάζει το στυλ με την πρακτικότητα, με πολλά διακοσμητικά -καλάθια, δίσκους, βάζα, μπολ –  όλα υπέροχα!. Στρώνεται με λινα, βαμβακερά και ανάλαφρα υφάσματα. Και προκαλεί να ζήσεις, να απολαύσεις και να μοιραστείς την κάθε στιγμή στο σπίτι σου. Να αλλάξεις διάθεση!

Δες όλη τη ΝΕΑ συλλογή εδώ > www.nef-nef.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top