Now Reading
Δανάη Μιχαλάκη: Τα λόγια αγάπης και η επιστροφή στην καθημερινότητα!

Δανάη Μιχαλάκη: Τα λόγια αγάπης και η επιστροφή στην καθημερινότητα!

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τοκετό, ήταν γεμάτη όμορφα λόγια για την κόρη της και τον σύντροφό της.

Την πρώτη της ανάρτηση στο instagram έκανε μετά από τα ευχάριστα, χτες η Δανάη Μιχαλάκη καλωσορίζοντας την κορούλας της με μερικά υπέροχα λόγια αγάπης. 

Στην ανάρτησή της δεν παρέλειψε να εκφράσει με τον πιο τρυφερό τρόπο και την αφοσίωση και την ευγνωμοσύνη της στον άνθρωπο της ζωής της Γιώργο Παπαγεωργίου που μαζί πραγματοποίησαν το όνειρό τους για μια όμορφη οικογένεια. 


Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το ζευγάρι φαίνεται να περπατά στον διάδρομο του ιδιωτικού μαιευτηρίου Ιασώ καθώς κρατούν την κόρη τους και επιστρέφουν ξανά στην καθημερινότητά τους. 

Φυσικά ευχαρίστησε τον γιατρό της, την μαία αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα, τη στήριξη και την περιποίηση αυτές τις πρώτες ημέρες. 

Ο ευτυχής μπαμπάς πριν λίγες μέρες από τον δικό του λογαριασμό δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από την αίθουσα τοκετού ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του και συντροφιά τον γιατρό τους Σωτήρη Τρομπούκη και τη μαία τους, υμνώντας τη γυναικεία φύση, τη σοφία του γυναικείου σώματος συγκινημένος από το ίδιο το μεγαλείο της ζωής. 

Δείτε Επίσης


Να θυμίσουμε πως η Δανάη Μιχαλάκη το πρωί της 21ης Νοεμβρίου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτάς της με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου και γιο της αγαπημένης πρωταγωνίστριας Φιλαρέτης Κομνηνού. 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top