Now Reading
«Γιαγιά/Παππού, μίλα μας για σένα»! Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα φέρουν χαμόγελα σε όλη την οικογένεια

«Γιαγιά/Παππού, μίλα μας για σένα»! Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα φέρουν χαμόγελα σε όλη την οικογένεια

Τα best-seller βιβλία γίνονται πολύτιμο δώρο για τους αγαπημένους μας Παππούδες και Γιαγιάδες.

Το τζάκι είναι αναμμένο, οι καρό κουβέρτες και τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια δημιουργούν αίσθηση ζεστασιάς και ένα λεύκωμα γεμάτο αναμνήσεις μας περιμένει να το ανακαλύψουμε σελιδα-σελίδα, ανάμνηση προς ανάμνηση… Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποκτούν ιδιαίτερο νόημα χάρη στα best-seller βιβλία «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» των εκδόσεωνFAMILIUMπου χαρίζουν χαμόγελα σε όλη την οικογένεια!

Τα δύο ανθεκτικά λευκώματα που μπορείτε να αποκτήσετε με ένα click στο www.familium.gr εντυπωσιάζουν με το vintage εξώφυλλο και τις 132 σελίδες από πολυτελές ιλουστρασιόν χαρτί, με διαφορετικά κεφάλαια και ερωτήσεις που «ζωντανεύουν» και αναπαριστούν όλα τα στάδια της ζωής των αγαπημένων μας παππούδων! Ένα συγκινητικό οικογενειακό κειμήλιο που θα λάβουν οι επόμενες γενιές, φορτωμένο με όλες τις ιστορίες και τις αναμνήσεις της Γιαγιάς και του Παππού, σημειωμένες με τον δικό τους γραφικό χαρακτήρα! Ποια ήταν η αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη συνταγή της γιαγιάς σας και με πόση χαρά βοηθούσε τη δική της μητέρα να ετοιμάσουν το γιορτινό τραπέζι; Υπάρχει κάποιο δώρο που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του παππού σας από την εποχή που ήταν και ο ίδιος παιδί;

Με έντονο αίσθημα ζεστασιάς και αγάπης, η καταξιωμένη ηθοποιός, σκηνοθέτις και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά Κάρμεν Ρουγγέρη, υπερήφανη Brand Ambassador των λευκωμάτων «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα», δηλώνει, για την ανεκτίμητη αξία αυτών των μοναδικών οικογενειακών δώρων: «Χριστούγεννα, ημέρες δώρων, ημέρες αγάπης… Από πέρυσι που γνωρίσαμε τα δύο λευκώματα «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα», οι γιορτές στο δικό μας σπίτι έχουν συνδυαστεί με ακόμα πιο όμορφες, γεμάτες νόημα, στιγμές και αναμνήσεις… Τα υπέροχα αυτά βιβλία «ζέσταναν» ακόμα περισσότερο τα δικά μας Χριστούγεννα και φέτος γίνονται ένα εξίσου όμορφο για τους αγαπημένους σας παππούδες και γιαγιάδες. Η συμπλήρωση των δύο βιβλίων ήταν μία υπέροχη εμπειρία που βιώσαμε μαζί με τα εγγόνια μας, μία εμπειρία που προτείνω ανεπιφύλαχτα σε κάθε οικογένεια, ειδικά για την περίοδο των γιορτών!».

Χαρίστε και φέτος το πιο συγκινητικό δώρο στη Γιαγιά και τον Παππού και αφήστε τους να διηγηθούν τη ζωή τους… Ένα κειμήλιο που θα κρατήσετε για πάντα, «στολισμένο» με τον δικό τους γραφικό χαρακτήρα!

Ανακαλύψτε τα βιβλία «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» στο www.familium.gr, στα καταστήματα Public και στο www.public.gr.

Δείτε Επίσης

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Facebook: familium.gr
Instagram: @familium.gr

 

Σχετικά
Τα βιβλία «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» αποτελούν μία ιδέα που γεννήθηκε στην Τσεχία, όταν η συγγραφέας, Monika Koprivova, ενθουσιάστηκε μαθαίνοντας την ιστορία της οικογένειάς της μέσα από τις αφηγήσεις του παππού της. Τα δύο λευκώματα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά από τις εκδόσεις Familium το 2013 στην Τσεχία και έφτασαν γρήγορα να γίνουν bestsellers σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top