Now Reading
Ανακαλύψτε τα νέα απολαυστικά Nestlé NESQUIK® Banana Crush

Ανακαλύψτε τα νέα απολαυστικά Nestlé NESQUIK® Banana Crush

Με δύο ακαταμάχητες γεύσεις, μπανάνα και σοκολάτα, θα κάνουν απολαυστικό το πρωινό σας

Ο Σεπτέμβριος φτάνει στα μισά του και η σχολική χρονιά ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Το ξυπνητήρι θα μπει ξανά σε λειτουργία αλλά το πρωινό μπορεί να συνεχίσει να είναι μια απολαυστική εμπειρία για τα παιδιά! Τα παιδικά δημητριακά πρωινού NESQUIK® της Nestlé έχουν τα πιο συναρπαστικά νέα για γονείς και παιδιά! Η σοκολάτα και η μπανάνα, δύο ακαταμάχητες γεύσεις που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, ενώνονται για πρώτη φορά στα δημητριακά Nestlé NESQUIK® και είναι εδώ για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης στο πρωινό σας!

Τα νέα τραγανά, «μαξιλαράκια» από δημητριακά ολικής άλεσης, με γεύση σοκολάτας και μπανάνας, θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή των παιδιών για ένα θρεπτικό και απολαυστικό πρωινό. Και το καλύτερο; Θρέφουν την σκέψη των παιδιών καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες και σίδηρο! Αποτελούν έτσι το ιδανικό ξεκίνημα για την ημέρα τους, προσφέροντάς τους όλη την ενέργεια που χρειάζονται!

Δείτε Επίσης

Αναζητήστε τώρα τις νέες συσκευασίες Nestlé NESQUIK® Banana Crush και απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό σοκολάτας και μπανάνας, για ακόμα πιο – όμορφα πρωινά με την οικογένειά σας!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top