Now Reading
Υπό την επήρεια ακόμα της Γιορτής του Πατέρα, θυμόμαστε έναν τρυφερό μπαμπά!

Υπό την επήρεια ακόμα της Γιορτής του Πατέρα, θυμόμαστε έναν τρυφερό μπαμπά!

Ένας Δράκουλας… παραδίδει μαθήματα πατρότητας και αγάπης!

Ο Κόμης Δράκουλας ή αλλιώς γνωστός ως Ντρακ, που πρωταγωνιστεί τόσο στη σειρά όσο και στις ταινίες του Hotel Transylvania, είναι ένα έξοχο παράδειγμα μονογονεϊκής οικογένειας και παραδίδει ένα έξοχο μάθημα πατρότητας για επίδοξους ή ήδη μπαμπάδες. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η απώλεια της γυναίκας του αλλά και μαμάς της κόρης του, προσπαθεί να είναι και μπαμπάς και μαμά για τη Μέιβις και κυρίως να είναι ένας γονιός που θα μεγαλώσει ένα παιδί δυνατό κι ευτυχισμένο.

Ο Ντρακ θα εμφανιστεί με όλες τις ανθρώπινες πτυχές ενός κανονικού μπαμπά. Με όλες τις αδυναμίες και τα τρωτά του σημεία. Δεν παρουσιάζεται εξωραϊσμένα κι όχι μόνο με δυνατά στοιχεία και αρετές. Μπορεί να έχει μαγικές ικανότητες, να πετάει και να μεταμορφώνεται όποτε το επιθυμεί σε νυχτερίδα αλλά δεν παύει να αγωνιά, να ανησυχεί και να έχει τους ίδιους φόβους που έχει οποιοσδήποτε άλλος μπαμπάς. Είναι εύκολο να ταυτιστεί κανείς μαζί του γιατί δεν είναι ένας σούπερ ήρωας, αλλά εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τις ανησυχίες, τις ελπίδες και τα όνειρα όλων των μπαμπάδων του κόσμου.

Παλεύει με την υπερπροστατευτικότητα. Προσπαθεί να βρει τη μέση οδό. Αγωνιά να προσφέρει στο παιδί του ένα ασφαλές περιβάλλον, να το προστατέψει από τους κινδύνους και τις πιθανές απειλές, χωρίς ωστόσο να της καταστρέψει τη ζωή, κλείνοντάς την μέσα σε μια γυάλα.

Είναι αστείος, τρυφερός, παρών στη ζωή της κόρης του. Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μαγικό δέσιμο που αναπτύσσεται σε έναν μπαμπά και στην κόρη του. Ξεσκεπάζει όλες τις ανασφάλειες και τους φόβους που έχει ένας μπαμπάς για το άλλο φύλο και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κάποια στιγμή η κόρη του και να θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια.

Δείτε Επίσης

Είναι δοτικός, έχει φίλους, έχει καλή επαγγελματική ζωή. Τον ζούμε να αντιμετωπίζει τα δικά του θέματα με τον δικό του μπαμπά. Τον βλέπουμε να περνάει διά πυρός και σιδήρου το μελλοντικό αγόρι και σύζυγο της κόρης του. Τον παρακολουθούμε να γίνεται ένας υπέροχος παππούς. Θα τον δούμε να υποχωρεί και να κάνει συμβιβασμούς για το καλό και την ευτυχία της κόρης του και της οικογένειάς της. Τον θαυμάζουμε να βάζει στην άκρη δικές του δοξασίες, προκαταλήψεις, ιδέες και όνειρα προκειμένου να στηρίξει τις επιθυμίες και τα πιστεύω της κόρης του. Θα τον δούμε να ερωτεύεται ξανά (παρόλο που πίστευε ότι το ζινκ συμβαίνει μόνο μία φορά) και να μπαίνει στη διαδικασία να ξαναφτιάχνει τη ζωή του. Είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να εμπνεύσει πολλούς γονείς –πολλούς μπαμπάδες– με το παράδειγμά του, την εσωτερική του δύναμη, την καλοσύνη, την αγάπη για την κόρη του αλλά και την αισιόδοξη και θετική στάση ζωής.

Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται πολύ «μπλα μπλα μπλα», όταν νιώθετε ότι χάνετε το κουράγιο και τη δύναμή σας, βάλτε να δείτε μία από τις ταινίες της τριλογίας και απολαύστε την μόνος σας ή μετά παιδιά – σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top