TOP

SensiTeeth Kids από τη FREZYDERM… και η κακιά τερηδόνα αποχαιρετά τα μικρά δοντάκια!

Στοματική υγιεινή για τα πιο όμορφα δοντάκια

Η SensiTeeth Kids σχεδιάστηκε από τη FREZYDERM ως μία ολοκληρωμένη σειρά στοματικής φροντίδας για βρέφη και παιδιά από 6 μηνών, η οποία με καθημερινή χρήση, καθαρίζει και προστατεύει συνεχώς τα δοντάκια και τα ούλα.

Βασικά χαρακτηριστικά της…

Διαθέτει απλά συστατικά που ελαχιστοποιούν τις αλλεργικές αντιδράσεις
Κατάλληλη για παιδιά με κοιλιοκάκη (χωρίς γλουτένη)
Συμβατή με ομοιοπαθητικές αγωγές Κλινικά ελεγμένη

Το ημερολόγιο των δοντιών

6ος μήνας: ανατέλλει το πρώτο δοντάκι
3ο έτος: το παιδί έχει 20 νεογιλά δόντια, λεπτά, μικρά και σχετικά διάφανα
6o έτος: αρχίζει η σταδιακή αντικατάσταση της πρώτης οδοντοφυΐας
12 έτος: έχει πλέον 28 μόνιμα δόντια (οι 4 φρονιμίτες ανατέλλουν αργότερα)

FREZYDERM SensiTeeth Kids
η ολοκληρωμένη σειρά στοματικής φροντίδας για βρέφη και παιδιά.

SensiTeeth First tooth paste
Χωρίς Φθόριο, Ασβέστιο & Σακχαρίνη
Με καταπληκτική γεύση βατόμουρου
Απαλή οδοντόκρεμα, κατάλληλη για την καθημερινή υγιεινή κατά την πρώτη οδοντοφυΐα για βρέφη από 6 μηνών έως 3 ετών. Προστατεύει τα πρώτα δοντάκια από την τερηδόνα και το στόμα από την ανάπτυξη μικροβίων, ενώ σέβεται τη φυσιολογία των ούλων.

SensiTeeth Kids tooth paste 500ppm
Φθόριο 500ppm & Ασβέστιο
Με καταπληκτική γεύση βατόμουρου
Παιδική οδοντόκρεμα για τον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών. Η συνεργική δράση Φθορίου και Ασβεστίου προστατεύει από την τερηδόνα και τα μικρόβια, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια!

SensiTeeth Kids tooth paste 1.000ppm
Φθόριο 1000ppm & Ασβέστιο
Με μοναδική γεύση φράουλας
Παιδική οδοντόκρεμα για τον καθημερινό καθαρισμό των δοντιών. Η ενισχυμένη της σύνθεση με Φθόριο και Ασβέστιο προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα!

SensiTeeth Epismalto tooth paste 1450ppm
Φθόριο 1450ppm & Ασβέστιο
Με μοναδική γεύση φράουλας
Οδοντόκρεμα για παιδιά με εξειδικευμένη σύνθεση που ενισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και εμποδίζει την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων.

SensiTeeth Kids mouthwash
Δεν περιέχει αλκοόλη, χρώμα, σάκχαρη & σακχαρίνη
Με ευχάριστη γεύση βατόμουρου
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για παιδιά από 6 ετών. Περιέχει μοναδικό συνδυασμό Φθορίου και Ασβεστίου που προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών, εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα και είναι ασφαλές για τον στοματικό βλεννογόνο.

SensiTeeth Kids aphthae gel
Δεν περιέχει φάρμακα, συντηρητικά & άρωμα
Απαλό gel εξειδικευμένο για άφθες και στοματικά έλκη. Ανακουφίζει άμεσα από πόνο και ερεθισμό, μειώνει τη φλεγμονή, επουλώνει τον στοματικό βλεννογόνο και προστατεύει από την ανάπτυξη μικροβίων. Κατάλληλο για καθημερινή ανακούφιση του πόνου από άφθες. Προϊόν CE

Teeth…α λέγατε να μάθουμε τα tips που θα σώσουν τα παιδικά δοντάκια από την κακιά τερηδόνα;

ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ… ΑΛΛΑ ΤΙ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ; Οπωσδήποτε η ιδανική για το μέγεθος του στόματος του παιδιού, για να αποφευχθούν τυχόν μικροτραυματισμοί. Διαβάστε τη συσκευασία και ρωτήστε τον οδοντίατρό σας. Θυμηθείτε να την αλλάζετε κάθε 2-3 μήνες.

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ 2: Μαθαίνουμε στα παιδιά τον κανόνα των 2: πλένουμε τα δοντάκια 2 φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ, για 2 λεπτά.

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ; ΠΛΥΜΕΝΟ ΔΟΝΤΑΚΙ: Ο κανόνας των 2 δεν ισχύει όμως όταν φάμε γλυκάκι. Τότε, πλένουμε ξανά τα δοντάκια, για να προστατευθούμε από την τερηδόνα.

ΚΥΚΛΙΚΑ = ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ: Ο σωστός τρόπος να πλένουν τα παιδιά τα δόντια τους είναι με κυκλικές κινήσεις και όχι πάνω-κάτω. Δεν ξεχνάμε την εσωτερική πλευρά των δοντιών και φυσικά… τη γλώσσα!

ΚΑΙ ΠΛΥΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι μετά την οδοντόπαστα χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε και στοματικό διάλυμα για έξτρα προστασία και φρεσκάδα.

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ: Όταν τα παιδάκια δεν συνεργάζονται στο βούρτσισμα των δοντιών, επιστρατεύουμε παραμύθια, ποιήματα, τραγουδάκια, σκετς και ό,τι άλλο εμπνεύσει το αγγελούδι μας να σταθεί αδιαμαρτύρητα για λίγα λεπτά μπροστά στον νιπτήρα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ: Οι γονείς αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά στα πάντα. Πώς θα πειστεί το παιδί να πλύνει τα δόντια του τακτικά και σωστά, όταν δεν το κάνει η μαμά και ο μπαμπάς;

ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΕΡΗΔΟΝΑ: Στην αγορά υπάρχουν πολλά εικονογραφημένα βιβλία με συμβουλές στοματικής υγιεινής για παιδιά που μπορούν να τους δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στοματικής υγιεινής με ευχάριστο τρόπο.

Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; Από μικρό στον οδοντίατρο, από μικρό στη στοματική φροντίδα! Η 1η επίσκεψη στον οδοντίατρο να γίνεται με τα νεογιλά δοντάκια και μετά δεν αμελούμε τις τακτικές επισκέψεις του παιδιού στον οδοντίατρο για προληπτικό έλεγχο, ώστε να κρατήσουμε τα παιδικά στοματάκια προστατευμένα και φροντισμένα.

 

Καταχώρησε Σχόλιο