Now Reading
10 αγαπημένες ταινίες για να παρακολουθήσετε την Ημέρα της Μητέρας με τα παιδιά σας

10 αγαπημένες ταινίες για να παρακολουθήσετε την Ημέρα της Μητέρας με τα παιδιά σας

Γιορτάστε τη μητρότητα με τις καλύτερες κινηματογραφικές μαμάδες.

Η γιορτή της μητέρας είναι προ των πυλών. Στείλτε συμβουλές για μια χαλαρωτική μέρα σπα στο σπίτι ή στείλτε στους αγαπημένους σας ιδέες για δώρα για την Ημέρα της Μητέρας. Η ιδανική Γιορτή της Μητέρας για τον καθένα είναι διαφορετική, αλλά αν φαντάζεστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας, τότε σας έχουμε καλύψει.

Οι καλύτερες ταινίες για να παρακολουθήσετε την Ημέρα της Μητέρας θα συγκεντρώσουν όλη την οικογένεια για μερικές ώρες καλής διασκέδασης. Βάλτε το ποπ κορν και πάρτε τα αγαπημένα σας σνακ για μια βραδιά οικογενειακής ταινίας που σίγουρα θα σας χαρίσει όλες τις αισθήσεις. Οι ταινίες για την Ημέρα της Μητέρας γιορτάζουν όλες τις διαφορετικές πτυχές της μητρότητας και δεδομένου ότι η μητρότητα είναι περιεκτική, υπάρχουν πολλές επιλογές.

10 ταινίες που σας χαρίζουν αίσθηση για την Γιορτή της Μητέρας

«Brave»

Η σχέση της Merida με τη μητέρα της αποτυπώνει τόσο καλά τις αποχρώσεις των σχέσεων μητέρας-κόρης. Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τα κινούμενα σχέδια, τις αρκούδες και τη δράση. Αυτή η ταινία της Disney είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Disney+.

 

«Freaky Friday»

Μια αναδρομή που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Εάν τα παιδιά σας δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμα αυτό το instant classic, τότε δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή όπως η Ημέρα της Μητέρας. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε μεγαλύτερα παιδιά.

Disney+.

 

«Turning Red»

Ανακαλύψτε τις χαρές και τις επιπλοκές της εφηβείας με τη Mei Lee. Αυτή η αξιολάτρευτη ταινία εστιάζει σε σημαντικά ορόσημα στη ζωή των εφήβων και ρίχνει φως στις σχέσεις μητέρας-κόρης.

Disney+.

 

«The Incredibles 2»

Είστε έτοιμοι για μια ταινία με υπερήρωες όπου η μαμά σώζει τη μέρα; Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με τα μικρά σας ενώ παρακολουθείτε όλοι την οικογένεια του Incredible να σώζεται από τη μαμά. Επιπλέον, μας αρέσει το πώς αυτή η ταινία δείχνει την αλλαγή της δυναμικής της οικογένειας, έναν πατέρα που μένει στο σπίτι και μια εργαζόμενη μαμά.

Disney+.

 

«Akeelah and the Bee»

Το να κυνηγάς τα όνειρά σου είναι πολύ πιο εύκολο όταν έχεις μια υποστηρικτική μαμά όπως αυτή της Akeelah. Αυτή η φιλική ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας με τα βλέμματά της στο National Spelling Bee.

Amazon.

 

«Parent Trap»

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι η Lindsay Lohan είναι έγκυος, αλλά σε αυτή τη συγκινητική ταινία του 1998 είναι απλώς ένα κορίτσι που προσπαθεί να επαναφέρει τους χωρισμένους γονείς της. Η Lohan παίζει και τους δύο ρόλους των δίδυμων αδερφών, της Annie και της Hallie, και οι ξεκαρδιστικές γκάφες τους δεν μπορούν να λείψουν.

Disney+.

«Yes Day»

Υπάρχει ένας λόγος που οι μαμάδες λένε όχι σε πολλές από τις εξωφρενικές και ανόητες ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά. Όμως, σε αυτή την ταινία όλα πάνε με «ναι». Ετοιμάστε τα παιδιά για μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες για να παρακολουθήσετε την Ημέρα της Μητέρας.

Δείτε Επίσης

Netflix.

 

«The Blind Side»

Αυτή η συγκινητική ιστορία αποδεικνύει ότι το να είσαι μητέρα είναι πολύπλοκο και πολύχρωμο και ότι η οικογένεια έχει να κάνει πολύ περισσότερο από απλώς με τη βιολογία. Ο χαρακτήρας της Sandra Bullock είναι η βασική θετή μητέρα, αποφασισμένη να δώσει στο νέο της παιδί μια καλύτερη ζωή.

Amazon.

 

«Encanto»

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βγάλετε τα τραγούδια από το μυαλό σας, αυτή η γλυκιά ταινία αξίζει να την παρακολουθήσετε (ή να την ξαναδείτε). Με διαφορετική οικογενειακή δυναμική στο παιχνίδι και εστίαση στις σχέσεις μητέρας-παιδιού, όλη η οικογένεια θα λατρέψει αυτή την ταινία.

Disney+.

 

«Matilda»

Όσον αφορά τις μητρικές φιγούρες, η Miss Honey ξεχωρίζει. Όταν η Ματίλντα ανακαλύπτει κρυμμένες δυνάμεις τις χρησιμοποιεί για να αντισταθεί στους νταήδες και να διορθώσει κάποια λάθη. Το να την παρακολουθείς με τη Miss Honey, τη μητέρα που πάντα ήθελες, είναι τόσο συγκινητικό.

Netflix.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top