Now Reading
Ψείρα….ξεκόλλα!

Ψείρα….ξεκόλλα!

Επιστροφή στα θρανία με ανέμελη διάθεση… χωρίς ψείρες!

Η στιγμή της επιστροφής στα θρανία έφτασε!
Η σχολική τσάντα είναι έτοιμη να γεμίσει με νέα βιβλία και μολύβια, οι μικροί μας φίλοι περιμένουν να αρχίσουν και πάλι τα παιχνίδια στο προαύλιο και οι… ψείρες δεν βλέπουν την ώρα να εγκατασταθούν στα μαλλιά τους! Αυτήν τη φορά προετοιμαστείτε από νωρίς με την ολοκληρωμένη αντιφθειρική σειρά της FREZYDERM που θα προφυλάξει τα μικρά σας από τους ενοχλητικούς αυτούς… επισκέπτες!

LICE REP EXTREME SPRAY

Προληπτική αντιφθειρική λοσιόν καθημερινής χρήσης
Για να μην κολλήσουν τα κεφαλάκια ανεπιθύμητους επισκέπτες, υπάρχει η προληπτική αντιφθειρική λοσιόν ενισχυμένης δράσης Lice Rep Extreme Spray η οποία χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη, χωρίς να τα λαδώνει. Κι έτσι, το «κεφάλαιο ψείρα» τελειώνει πριν καν αρχίσει.

Χρήσιμα tips:
• Η εφαρμογή πρέπει να επαναληφθεί μετά το λούσιμο των μαλλιών.
• Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής είναι στα μαλλιά και περιμετρικά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η λοσιόν παραμένει στα μαλλιά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
• Όταν το Lice Rep Extreme Spray εφαρμόζεται σε παιδιά κάτω των 11 ετών, θα πρέπει να εφαρμόζεται από ενήλικα.

• Άοσμο
• Δερματολογικά ελεγμένο
• Χρησιμοποιείτε το Lice Rep Extreme Spray με ασφαλή τρόπο.
• Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση.
150ml
Π.Λ.Τ 13,83€

LICE FREE SET
Ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή
Εξαιρετικά αποτελεσματική αγωγή για να απαλλαγούν τα κεφαλάκια από τις ψείρες, λειτουργεί σε όλα τα στάδια της ψείρας – κόνιδα, νύμφη και ενήλικη – χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από αιθέρια έλαια (Τεϊόδεντρο, Γεράνι, Λεβάντα), φυτικό εκχύλισμα Καλέντουλας, Acetum και άλλα ενεργά συστατικά.
Το σετ αγωγής αποτελείται από Σαμπουάν, Λοσιόν και Eιδική χτένα. Τα δραστικά συστατικά είναι φυτικής προέλευσης, προέρχονται από φαρμακευτικά φυτά, εμποδίζουν τη βιολογική εξέλιξη της ψείρας και επιτυγχάνουν την αποκόλληση της κόνιδας από τον αυλό της τρίχας. Τέλος, με την βοήθεια της ειδικής χτένας απομακρύνονται τα ζωύφια, οι προνύμφες και οι κόνιδες από τα μαλλιά. Βοηθάει στη μηχανική απομάκρυνση των ψειρών. Το σετ είναι πολύ εύκολο στη χρήση, απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά για την εφαρμογή του και… τα κεφαλάκια των παιδιών βρίσκουν την ησυχία τους!

Χρήσιμα tips:
• Για ολοκληρωμένη αγωγή κατά της φθείρας, κατά τη διάρκεια της αγωγής αντιμετώπισης με το Lice Free Set είναι σημαντικό να γίνεται εφαρμογή και της προληπτικής λοσιόν Lice Rep Extreme Spray σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος.
• Μετά την ολοκλήρωση της αγωγής συνεχίζεται η χρήση του Lice Rep Extreme Spray για πρόληψη.
LICE FREE SET 2x125ml
ΠΛΤ. 16,14€

Πώς να πείτε αντίο στις ψείρες

Δείτε Επίσης

1 Ψεκάστε τη λοσιόν στα μαλλιά, προσέχοντας να μην πάει στα μάτια.
2 Κάντε ελαφρύ μασάζ και αφήστε τη να δράσει, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
3 Χτενίστε με την ειδική χτένα.
4 Λούστε με το αντιφθειρικό σαμπουάν ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης.
5 Ξεπλύνετε.

EXTRA TIPS
Να ελέγχετε συχνά το κεφαλάκι του παιδιού σας.
Να πλένετε με καυτό νερό τα ρούχα και τα σεντόνια του, καθώς και τις χτένες.
Να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης των παιδικών προϊόντων για ψείρες που επιλέγετε.
Χρησιμοποιείτε προληπτικά αντιφθειρικά προϊόντα.
Να διατηρείτε τα μαλλιά του παιδιού ευκολοχτένιστα.
Βρείτε τα πάντα για το παιδί και τη μαμά στον ενημερωτικό οδηγό www.frezyland.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FREZYDERM
Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων.
Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας κι Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!
Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!
Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. Επιπλέον, στον κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνεται η σειρά ειδών βρεφικής διατροφής FREZYLAC με γάλατα και κρέμες καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά και ενήλικες.
www.frezyderm.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top