Now Reading
Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Λονδίνο!

Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Λονδίνο!

Ένας προορισμός που αγαπάνε οι γονείς και λατρεύουν τα παιδιά!

Όποια εποχή και να πάτε οικογενειακώς στο Λονδίνο έχετε άπειρα πράγματα να κάνετε. Τα Χριστούγεννα ωστόσο το Λονδίνο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά όμορφα. Κι αν σας απασχολεί ότι βραδιάζει νωρίτερα, η νύχτα ταιριάζει στους λονδρέζικους δρόμους που για τις γιορτές είναι τόσο φωτεινοί και τόσο υπέροχα στολισμένοι που θα εντυπωσιάσουν κι εσάς αλλά και θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Διάσπαρτες σε διάφορα σημεία του Λονδίνου τώρα για τις γιορτές θα βρείτε πολλές μικρές υπαίθριες αγορές που εκτός από γκουρμέ λιχουδιές, ζεστό κρασί και ζεστά σοκολατένια ροφήματα για τα παιδιά, θα βρείτε πολλές πανέμορφες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες αλλά και δραστηριότητες για τα παιδιά. Southbank Centre’s Winter Market, Winter Wonderland, Leicester Square, Kingston Christmas Market είναι μερικές από τις προτάσεις μας.

Τώρα για τις γιορτές όλο το Λονδίνο έχει μετατραπεί σε μια γιγάντια πίστα παγοδρομίου, στα περισσότερα μουσεία και αξιοθέατα που θα έχετε έτσι κι αλλιώς επιλέξει για να δείτε, πλέον θα συναντήσετε και παγοδρόμια, καρουζέλ κι άλλες γιορτινές εγκαταστάσεις.

Το Λονδίνο είναι ο ιδανικός προορισμός για ψώνια, σινεμά, μιούζικαλ, αλλά και μουσεία και γκαλερί με τις καλύτερες εκθέσεις τέχνης. Σε περίπτωση, μάλιστα, που βρέχει ή που ο καιρός είναι κρύος, θα σας φιλοξενήσουν προσφέροντάς σας υπέροχες ώρες για δυνατές εμπειρίες και αναμνήσεις, αλλά και πολλές αφορμές για γνώση – άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κανείς είναι ο βιωματικός.

Για όσους αγαπάνε το gingerbread, το Gingerbread City του Μουσείου Αρχιτεκτονικής είναι μια ευκαιρία για τις οικογένειες να πάρουν τα χέρια και να δημιουργήσουν τα δικά τους εξατομικευμένα δώρα Χριστουγέννων. Οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται στο Somerset House έως τις 5 Ιανουαρίου, θα δουν τους επισκέπτες να εξερευνήσουν μια περίπλοκη έκθεση Gingerbread City, την οποία έχουν συγκεντρώσει περισσότεροι από 100 αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, πριν πάρουν μέρος σε masterclasses της οικογένειας και δημιουργήσουν τις δικές τους δημιουργίες.

Δείτε Επίσης

Ενώ για τους φανατικούς του Harry Potter, το Warner Bros. Studios στο Watford είναι ο απόλυτος προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά το χειμώνα γίνεται ακόμα πιο δελεαστικός, ειδικά τώρα στις γιορτές. Τα σκηνικά καλύπτονται με χιόνι και γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά, επιπλέον η Μεγάλη αίθουσα γεμίζει χριστουγεννιάτικα δέντρα, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη μαγεία!

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε το Λονδίνο είναι μια πόλη που θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες όλων των μελών της οικογένειάς σας!

(περισσότερα για το Λονδίνο με παιδιά: childit.gr)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top