Now Reading
Φροντίδα απαλή σαν χάδι!

Φροντίδα απαλή σαν χάδι!

Γιατί θέλετε ό,τι καλύτερο στην περιποίηση του μωρού σας.

Είναι σίγουρο ότι πριν ακόμα το μωράκι σας φτάσει στο σπίτι, έχετε ήδη φροντίσει να είναι όλα τέλεια: τα σεντονάκια του, οι κουρτίνες στο δωμάτιό του, τα κρεμαστά παιχνίδια του και φυσικά η αλλαξιέρα και η γκαρνταρόμπα του καθώς και τα «κουζινικά» του. Διαλέξατε τα ρουχαλάκια και τα ειδικά σκεύη του με προσοχή και αγάπη για να είναι όχι μόνο βολικά και όμορφα αλλά και φτιαγμένα από υλικά που δεν θα προκαλέσουν ερεθισμούς και αλλεργίες.

Μόλις το μωράκι σας έρθει στη ζωή θα δώσετε προσοχή σε πολλά πράγματα προκειμένου το μωρό σας να είναι χαρούμενο. Σίγουρα θα καταλάβετε πως η πιο σημαντική στιγμή και για εσάς αλλά και για εκείνο είναι η στιγμή της αγκαλιάς σας. Μετά από τόσους μήνες αναμονής έχετε στην αγκαλιά σας ο ένας τον άλλον και η σωματική αυτή επαφή λειτουργεί σαν χάδι στην ψυχολογία και των δύο σας, κάτι πολύ σημαντικό για την σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Η αφή και η απαλότητα παίζουν σημαντικό ρόλο για την ζωή του μωρού σας.

Με την ίδια σκέψη και αμέριστη προσοχή, η Εύρηκα προτείνει ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου ειδικά σχεδιασμένο για τα ρούχα των βρεφών, δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, που είναι κατάλληλο και για τα ρούχα των μεγάλων. Το Εύρηκα Baby, χάρη στην απαλή σύνθεσή του από 100% φυτικό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι, καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τα ρούχα. Αντίστοιχα, το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby, με εξίσου προσεγμένη σύνθεση, συνδυάζει την αγνότητα με την άψογη καθαριότητα των βρεφικών σκευών για να έχετε μερικές έγνοιες λιγότερες.

Θέλετε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν; Πάρτε μέρος στην κλήρωση, διαβάζοντας τα άρθρα & απαντώντας στις απλές και διασκεδαστικές ερωτήσεις του μεγάλου διαγωνισμού ΕΥΡΗΚΑ BABY στην ενότητα Clean & Win!

Δείτε Επίσης

Θα μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση και οι τυχεροί θα κερδίσουν δωροκιβώτια γεμάτα προϊόντα Εύρηκα Baby. Εμπιστευθείτε τα. Καθαρίζουν σαν Εύρηκα, περιποιούνται σαν χάδι!

Για περισσότερα tips και πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα του μωρού σας και των ρούχων του, επισκεφτείτε το eurekababy.gr στην ενότητα Baby Blog!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top