Now Reading
«Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές»

«Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές»

Ο Τόμας το Τρενάκι με ανανεωμένο look στη νέα τηλεοπτική σειρά

Γεμάτη περιπέτειες είναι η νέα τηλεοπτική σειρά «Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές». Με νέο look και παρέα με τους αγαπημένους του φίλους ο Τόμας έρχεται στις 6 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο κανάλι Boomerang στη Nova. Μια εντελώς νέα προσέγγιση αφήγησης με 2D animation τεχνολογία και νέους χαρακτήρες υπόσχεται αμέτρητες στιγμές διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Σε παραγωγή της Mattel Television και του Nelvana Studio της Corus Entertainment, η σειρά «Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές» είναι η τέταρτη ανανέωση που γίνεται στην παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, στα 75 χρόνια από τη δημιουργία του αγαπημένου ήρωα Τόμας. Η νέα σειρά ακολουθεί τον Τόμας, που είναι πιο fun και προσιτός από ποτέ, στην προσπάθειά του να γίνει το no1 τρενάκι μέσα από μοναδικές δοκιμασίες, ενώ παράλληλα δε χάνει την παιδικότητά του. Δίπλα του, φυσικά, οι φίλοι του!

Η σειρά είναι γεμάτη γέλιο και μουσική με τους βασικούς χαρακτήρες, που είναι πλέον παιδιά, να έχουν περισσότερη εκφραστικότητα! Η νέα, ευχάριστη και, γεμάτη χρώματα, σειρά δημιουργήθηκε για να ανταποκρίνεται στις ευαισθησίες του κοινού, διατηρώντας πάντα το βασικό μήνυμα του Τόμας για την αξία της φιλίας.

Η σειρά «Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές» περιλαμβάνει 26 κοινωνικά & συναισθηματικά μαθήματα ζωής και αξίες όπως, η φιλία, η εξέλιξη, η ομαδικότητα, η ενσυναίσθηση και η αυτοβελτίωση.

Ο Τόμας, ο βασικός ήρωας αυτής της σειράς, έχει πάντα τους φίλους του στο πλευρό του.
Τέσσερα επιπλέον τρενάκια αποτελούν το βασικό cast των χαρακτήρων:

• Πέρσυ – Ο καλύτερος φίλος του Τόμας που του αρέσει να λέει ανέκδοτα, ο Πέρσυ έχει κρυμμένο θάρρος (που ούτε αυτός το γνωρίζει!) και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους φίλους του.

• Νία – Η Νία είναι ένα τρενάκι που αγαπά την οργάνωση, προσφέροντας δημιουργικές και πρακτικές λύσεις. Επειδή η Νία ταξιδεύει πολύ, έχει συχνά πολύτιμες γνώσεις για πράγματα που οι άλλοι φίλοι δεν έχουν ξαναδεί.

• Ντίζελ – Ο Ντίζελ προσπαθεί πάντα να έχει το πάνω χέρι και προκαλεί άθελά του προβλήματα σε όλους, στην προσπάθειά του να είναι «το πραγματικά no1 τρενάκι».

• Κάνα – Η Κάνα ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό τρένο υψηλής ταχύτητας, μιλάει γρήγορα, λατρεύει τους αγώνες και δημιουργεί ριπές ανέμου που φυσούν ανεμόμυλους και λυγίζουν δέντρα στο πέρασμά της.

Δείτε Επίσης

Ο Fred Soulie, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mattel Television, αναφέρει «Αυτή η νέα δημιουργική κατεύθυνση τις κλασσικής σειράς «Τόμας το Τρενάκι» έχει δημιουργηθεί για να προσεγγίσει το κοινό, προβάλλοντας το ήθος των αγαπημένων χαρακτήρων και την αξία της φιλίας. Η σειρά «Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές» περιλαμβάνει ιστορίες που είναι διαχρονικές και επίκαιρες, με θέματα που θα έχουν απήχηση στα παιδιά, τους γονείς και τους ανθρώπους που φροντίζουν παιδιά».

Ο Christopher Keenan, Senior Vice President, Global Content & Executive Producer, Mattel Television, αναφέρει: «Ανυπομονούμε το κοινό να γνωρίσει τον Τόμας και τους φίλους του στη σειρά «Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές» και να διασκεδάσει καθώς ο κόσμος του Σόντορ μεγαλώνει με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Στο μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας, είχα το προνόμιο να δουλέψω στην τηλεοπτική σειρά «Τόμας το Τρενάκι» και είδα από πρώτο χέρι πώς ο Τόμας και το βασικό μήνυμά του για την αξία της φιλίας εμπνέουν ένα ευρύ κοινό – τα παιδιά, γονείς και τους ανθρώπους που φροντίζουν παιδιά. Αυτές οι ιστορίες είναι διαχρονικές και επίκαιρες, με θέματα που συνεχίζουν να αντηχούν στα παιδιά σήμερα».

Η Δανάη Αγαδάκου, Ass. Marketing Manager της Mattel δήλωσε, «Ο Τόμας το Τρενάκι δεν σταματά να εξελίσσεται! Με νέο look πιο διασκεδαστικό & φιλικό προς τα παιδιά, η σειρά «Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές» συνεχίζει να διδάσκει αξίες ζωής που βασίζονται στη φιλία και την ομαδική εργασία».

Η σειρά «Τόμας το Τρενάκι: Εμπρός τις μηχανές» έρχεται στις 6 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο κανάλι Boomerang στη Nova. Η Mattel διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Τόμας το Τρενάκι και μέσω των συνεργατών της σε βιβλία & σχολικά είδη.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top