Now Reading
Τρένο…με ολόκληρη παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια στη διάθεση των μικρών επιβατών!

Τρένο…με ολόκληρη παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια στη διάθεση των μικρών επιβατών!

Η οικογενειακή μετακίνηση με τρένο στην Ελβετία είναι… παιχνιδάκι!

Η Ελβετία, μικροσκοπική, χέρσα χώρα στην κεντρική Ευρώπη, μετρά μόλις 220 χλμ έκταση. Ωστόσο, έχει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών που αποτελείται από περίπου 250 διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών που θα κέρδιζε το φθόνο πολλών άλλων ανεπτυγμένων εθνών.

Τα τρένα της Ελβετίας έχουν εξαιρετική φήμη για καθαριότητα και ακρίβεια, αλλά ξέρατε ότι είναι επίσης φιλικά προς τα παιδιά; Ο ελβετικός εθνικός σιδηροδρομικός φορέας SBB εισήγαγε παιδικές χαρές για παιδιά κάτω των έξι ετών στα βαγόνια του πέρυσι. Αυτό αναμφισβήτητα θα κάνει τις βόλτες πιο εύκολες και ξεκούραστες, τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά.

Δείτε Επίσης

Αυτά τα βαγόνια με παιδικές χαρές είναι ιδιαίτερα «χρήσιμα» για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς στο αεροδρόμιο – τα τρένα πηγαίνουν στα αεροδρόμια της Γενεύης και της Ζυρίχης. Μπορείτε να αφήσετε το καροτσάκι σας στο κατώτερο κατάστρωμα ενός βαγονιού παιδικής χαράς, ενώ το ανώτερο κατάστρωμα διαθέτει χώρο για τα παιδιά να περιπλανηθούν και να παίξουν. Μέσα στα βαγόνια, τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν το διάστημα ως αστροναύτες ή να βιώσουν τον κόσμο των δεινοσαύρων. Τα βαγόνια ζούγκλας με θέμα την οικογένεια περιλαμβάνουν χώρο παιχνιδιού με πλατφόρμα διαφανειών και παιχνιδιών. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των έξι ετών ταξιδεύουν δωρεάν με τα τρένα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top