Now Reading
Το Nestlé Baby & me και η Μαρία Λουΐζα Βούρου σου δείχνουν πώς να είσαι σε φόρμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης!

Το Nestlé Baby & me και η Μαρία Λουΐζα Βούρου σου δείχνουν πώς να είσαι σε φόρμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης!

Στην ειδική πλατφόρμα θα βρεις μία σειρά από videos με χρήσιμες συμβουλές σωστής διατροφής και ασφαλείς ασκήσεις γυμναστικής και yoga

Πρόκειται να γίνεις μανούλα ή έχεις μόλις γεννήσει; Νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα και έχεις έρθει αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις; Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου!
Στην πλατφόρμα του Nestlé Baby & me, σε συνεργασία με την αγαπημένη παρουσιάστρια και fitness influencer Μαρία-Λουΐζα Βούρου, δημιουργήσαμε μία σειρά από videos με χρήσιμες συμβουλές σωστής διατροφής και ασφαλείς ασκήσεις γυμναστικής και yoga που μπορείς να κάνεις από το σπίτι εύκολα και γρήγορα, ώστε να διατηρήσεις τη φόρμα σου στο υπέροχο ταξίδι της μητρότητας!
Ασκήσεις για κάθε μυϊκή ομάδα που χρειάζεται φροντίδα στην εγκυμοσύνη, όπως τα χέρια, η πλάτη και οι γλουτοί αλλά και ασκήσεις αποκατάστασης μετά τον τοκετό για τους κοιλιακούς, σε περιμένουν στην πλατφόρμα του Nestlé Baby & me! Αλλά και για τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης που είναι απαραίτητες για κάθε μανούλα, ασκήσεις yoga και tips σωστής διατροφής περιλαμβάνονται στα videos με τη Μαρία-Λουΐζα, για να παραμείνεις υγιής, δυνατή και με θετική ενέργεια!

https://www.nestlebaby.gr/egkymosyni-se-forma

Επισκέψου την πλατφόρμα του Nestlé Baby & me και παρακολούθησε τα videos!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top