Now Reading
Το τρέιλερ του The Little Mermaid είναι επιτέλους εδώ και κέρδισε την καρδιά μας

Το τρέιλερ του The Little Mermaid είναι επιτέλους εδώ και κέρδισε την καρδιά μας

Το τρέιλερ έκανε το ντεμπούτο του στα Όσκαρ και μας εντυπωσίασε

Αν περιμένατε υπομονετικά να δείτε κάτι περισσότερο από μια γεύση από το ριμέικ ζωντανής δράσης αυτής της κλασικής ταινίας της Disney, η αναμονή σας τελείωσε. Γιατί το τρέιλερ του The Little Mermaid είναι επιτέλους εδώ, και είναι απλά απολύτως μαγικό.

Κατά τη διάρκεια των Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, το τρέιλερ έκανε πλήρη πρεμιέρα και οι θεατές μπόρεσαν να δουν για πρώτη φορά το εντυπωσιακό καστ σε όλη του τη δόξα κάτω από τη θάλασσα. Και ας πούμε, η Χάλι Μπέιλι είναι άψογη, η Μελίσα ΜακΚάρθι ενσαρκώνει τέλεια την Ursula με κάθε δυνατό τρόπο και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ε, ως King Triton είναι όπως πάντα χάρμα οφθαλμών.

Το τρέιλερ μας δείχνει τον υποβρύχιο κόσμο καθώς και τον «πάνω κόσμο» και ειλικρινά, και τα δύο φαίνονται εξίσου καταπληκτικά. Η μουσική, την οποία όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, είναι τέλεια συγχρονισμένη με τις βασικές στιγμές της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένου του μέρους όπου η Ariel σώζει τον Prince Eric (που υποδύεται ο Jonah Hauer-King).

Οι λίγες στιγμές της ΜακΚάρθι ως Ursula θα σας ενθουσιάσουν ενώ βλέπουμε ακόμη και τον Sebastian (Daveed Diggs) και τον Scuttle (Awkwafina) να συζητούν για τα ανθρώπινα πόδια της Άριελ.

Η αρχική ταινία του 1989 κέρδισε δύο Όσκαρ: ένα καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού (“Under the Sea”) και καλύτερης πρωτότυπης μουσικής. Φαίνεται επίσης ότι η νέα έκδοση του “Under the Sea” θα είναι επίσης μια γιορτή για τα μάτια.

Όταν ανακοινώθηκε ότι η Χάλι Μπέιλι, θα υποδυόταν την Ariel, η είδηση έλαβε σοκαριστική ρατσιστική αντίδραση. Ευτυχώς, η είδηση γιορτάστηκε από τα μικρά μαύρα κορίτσια παντού – και οι αντιδράσεις τους έγιναν viral στο TikTok σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το teaser trailer το περασμένο φθινόπωρο.

Δείτε Επίσης

Η ίδια η Μπέιλι είπε πόσο πολύ θα είχε σημασία γι’ αυτήν αυτό το είδος εκπροσώπησης όταν μεγάλωνε.

«Τι θα είχε κάνει αυτό για μένα, πώς θα άλλαζε την αυτοπεποίθησή μου, την πίστη μου στον εαυτό μου, τα πάντα», είπε η Bailey στο Variety εκείνη την εποχή. «Τα πράγματα που φαίνονται τόσο μικρά σε όλους τους άλλους, είναι τόσο μεγάλα για εμάς».

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top