Now Reading
Το παπούτσι που μεγαλώνει μαζί με το παιδί

Το παπούτσι που μεγαλώνει μαζί με το παιδί

Γιατί γονιός σημαίνει να αγωνιάς για όλα τα παιδιά του κόσμου



Είναι γεγονός: Πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από ασθένειες και παράσιτα που μεταδίδονται στο έδαφος. Ζουν σε περιοχές που δεν διαθέτουν επαρκή υγειονομική προστασία. Αγωνίζονται για συνθήκες σωστής υγιεινής. Δεν έχουν το σωστό ρουχισμό, τους πόρους ή την υγειονομική περίθαλψη.

Το να αρρωσταίνεις σημαίνει να δίνεις μια συνεχή μάχη. Τα παιδιά απουσιάζουν από το σχολείο, δεν μπορούν να βοηθήσουν τις οικογένειές τους, υποφέρουν από πόνο. Πολλές από αυτές τις ασθένειες και τα παράσιτα εισέρχονται στο σώμα απλώς και μόνο επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν παπούτσια.

Το Shoe That Grows είναι ένα πατενταρισμένο σχέδιο ενός καινοτόμου υποδήματος που προσαρμόζεται και επεκτείνεται. Αναπτύχθηκε με τη βοήθεια πολλαπλών εταιρειών σχεδιασμού υποδημάτων εμπνευσμένων από την ανατροφοδότηση των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη. Το παπούτσι διατίθεται σε τρία μεγέθη: για μικρά παιδιά, για μεγάλα παιδιά και για ενήλικες.

Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας:

  • Συμπιεσμένο καουτσούκ (παρόμοιο με αυτό ενός ελαστικού αυτοκινήτου)
  • Αντιβακτηριδιακό συνθετικό και υψηλής ποιότητας Velcro
  • Δεν υπάρχουν μηχανικά μέρη ή γρανάζια για να σπάσουν
  • Εύκολο στον καθαρισμό (για καθαρό πόδι)
  • Εύκολο στη χρήση (και μεγαλώνει με τα δάχτυλα των ποδιών)

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του παπουτσιού που μεγαλώνει είναι το πόσο εύκολα μεταφέρετε. Ενδεικτικά, 50 ζευγάρια παπούτσια χωράνε σε μια μικρή βαλίτσα για αεροπλάνο!

Δείτε Επίσης

Υπάρχουν πάνω από 300 εκατομμύρια παιδιά που δεν έχουν παπούτσια και αμέτρητα άλλα με παπούτσια που δεν τους χωράνε. Μερικές φορές λαμβάνουν δωρεές από παπούτσια, αλλά επειδή είναι παιδιά – τα πόδια τους μεγαλώνουν. Το παπούτσι που μεγαλώνει είναι η λύση. Ένα παπούτσι που μεγαλώνει πέντε μεγέθη και διαρκεί για χρόνια. Με αυτό το παπούτσι, ένα παιδί μπορεί πάντα να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια που του χωράει. Μπορούν να παραμείνουν υγιή και ευτυχισμένα, έτοιμα να κάνουν τα επόμενα βήματα για το μέλλον τους.

Δείτε πώς μπορείτε να γίνεται κι εσείς λύση ενός μεγάλου προβλήματος εδώ

Κι επειδή μιλάμε για παιδιά και παπούτσια, μην ξεχνάτε να δωρίζετε ή να δίνετε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τα παπούτσια του παιδιού σας όταν πλέον δεν του κάνουν. Πολλές φορές τα παπούτσια που δεν χωράνε σε ένα παιδί λόγω της ανάπτυξής του μπορεί να είναι αφόρετα ή σε πολύ καλή κατάσταση.

(αφορμή για το άρθρο υπήρξε δημοσίευση στο brightvibes.com)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top