Now Reading
Το νέο «μαγικό» μυστικό της Πέππα το γουρουνάκι

Το νέο «μαγικό» μυστικό της Πέππα το γουρουνάκι

Μια ιστορία για το καινούριο γάλα με την Πέππα, που θα λατρέψετε!

Προχθές, σε μια βόλτα στο σουπερμάρκετ, με τόσα προϊόντα στα ψυγεία, δεν ήξερα τι να επιλέξω. Έψαχνα για τυρί του τοστ σε φέτες, καθώς και γάλα για το παιδί. Ευτυχώς ήταν και ο Απόλλωνας μαζί μου, και επέλεξε εκείνος για τον εαυτό του. Με το που αντίκρισε την αγαπημένη ηρωίδα του, Πέππα, στη συσκευασία του νέου γάλακτος της ΜΕΒΓΑΛ, ήξερε τι ήθελε! Αφού έλεγξα τα συστατικά και επιβεβαίωσα ότι ήταν το σωστό προϊόν για το παιδί μου, τον ρώτησα γιατί ήθελε τόσο το γάλα αυτό.

-Είναι μυστικό και μόνο οι φίλοι της Πέππα το γνωρίζουν. Πρέπει όμως να πάρουμε και τα τυριά της Πέππα.

Κάτι παραπάνω θα ήξερε από εμένα…

Έτσι, τον εμπιστεύτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη και γυρίσαμε στο σπίτι με τα ψώνια μας και τα καλά κρυμμένα μυστικά μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Απόλλωνας και η παρέα της Πέππα το γουρουνάκι είχαν καθίσει στο σαλόνι και απολάμβαναν το πρώτο σνακ της ημέρας. Το ημίσκληρο τυρί ΜΕΒΓΑΛ kids, με την αγαπημένη Peppa Pig, κομμένο σε φέτες, έτοιμο για το τοστάκι ή το σάντουιτς για κάθε ώρα της ημέρας, ήταν ό,τι έπρεπε για τη μεσημεριανή λιγούρα πριν από το φαγητό, μια και συνδυαζόταν τέλεια με το παξιμάδι, αλλά και κοβόταν εύκολα σε μικρά τριγωνάκια για τους ροζ φίλους του γιου μου.

Τους παρατηρούσα από μακριά με πόση όρεξη απολάμβαναν το δικό τους πικνίκ και ειδικά τη λαίμαργη Πέππα, που δεν άντεξε και χώθηκε στη συσκευασία με το τυρί για να προλάβει να φάει όσο περισσότερες φέτες μπορούσε.

Ξαφνικά, εκεί που όλα ήταν τόσο ήρεμα και ξεκαρδιστικά για όλους, μια σκιά σκοτείνιασε το ηλιόλουστο πικνίκ τους.

Ο γνωστός σε όλους Τυρόσαυρος έκανε την εμφάνισή του προκειμένου να αρπάξει το αγαπημένο του τυρί, που μόλις είχε κυκλοφορήσει και έπρεπε να το δοκιμάσει. Όλη η παρέα φοβήθηκε τόσο, που δεν είχε παρά να παραδοθεί στη δύναμη του τεράστιου Τυρόσαυρου και μαζί να παραδώσει τη συσκευασία με το τυρί. Κανείς δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό μπροστά σε αυτό το πραγματικό τέρας. Για καλή της τύχη, η Πέππα το γουρουνάκι είχε προλάβει να βγει από τη συσκευασία…

Λίγο αργότερα,  η Πέππα βρέθηκε αντιμέτωπη με το δύστροπο και κακόβουλο Τυρόσαυρο και ξεκίνησε η μάχη… Τραβούσε ο ένας από τη μία πλευρά, τραβούσε κι ο άλλος από την άλλη.

Οι πιθανότητες δεν ήταν σίγουρα με το μέρος της ροζ φιλενάδας μας και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει για να βοηθήσει. Κανείς δεν είχε το θάρρος και τη δύναμη να αντιμετωπίσει τον τρομακτικό Τυρόσαυρο. Μέχρι που…

Ο Απόλλωνας σκαρφίστηκε μια καταπληκτική ιδέα: εκείνο το μυστικό που μου έλεγε στο σουπερμάρκετ, θυμάστε;

‘Eπρεπε λοιπόν να βρει τον τρόπο να νιώσει δυνατός, έξυπνος και θαρραλέος και το μυστικό ήταν κάτι που του είχε εκμυστηρευτεί η Πέππα το γουρουνάκι από παλιά:

«Αν ποτέ νιώσεις ότι χρειάζεσαι δύναμη, θα δεις ένα σημάδι μου και θα ξέρεις…».

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξε αμέσως στο ψυγείο να βρει το μαγικό γάλα της Πέππα.

Ήπιε το απολαυστικό αυτό γάλα με την εικόνα της Πέππα μονορούφι και μεταμορφώθηκε στο δυνατό αγόρι που είχε το θάρρος να αντιμετωπίσει τον εχθρό της φίλης του και των τυριών τους! Σιγά μη φοβόταν, με τόσο ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Β12 που είχε το μαγικό του γάλα.

Δείτε Επίσης

Για αυτόν δεν ήταν παρά ένα απλό παιχνιδάκι. Τέλος ο Τυρόσαυρος για πάντα!

Τώρα θα μπορούσαν και πάλι να απολαύσουν το πικνίκ τους, με τυρί και γάλα με σήμα την Πέππα το γουρουνάκι.

Προσοχή! Μόνο το γάλα με την εικόνα της Πέππα είναι το μαγικό γάλα που χρειάζεται ένα παιδί για να αντιμετωπίσει με θάρρος οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσει στο δρόμο του. Και μόνο με την Πιστοποιημένη Εγγύηση της ΜΕΒΓΑΛ.

Στο Απόλλωνα πάντως έχει γίνει απαραίτητο!

Στοιχεία «μαγικού γάλακτος» για τους γονείς:

Από το 1950 η ΜΕΒΓΑΛ φροντίζει για την υγεία και τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, προσφέροντας ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας με φρέσκο γάλα που συλλέγεται από κοντινές φάρμες της Μακεδονίας.

Το εμπλουτισμένο παιδικό ρόφημα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ Kids, με πλούσια, υπέροχη γεύση, είναι ειδικά μελετημένο για μικρά παιδιά και περιέχει βιταμίνες (Β1, Β2, Β12, Βιταμίνη D και Ε ) και θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξή τους, ενώ αποτελεί μια καθημερινή πηγή ασβεστίου.

Γιατί τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο και έχουμε ευθύνη να τους το προσφέρουμε με όλη μας την φροντίδα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top