Now Reading
Το νέο κατάστημα Ανέμη στο Χαλάνδρι είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί!

Το νέο κατάστημα Ανέμη στο Χαλάνδρι είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί!

Επιλογές που θα γεμίσουν με χαμόγελα κάθε παιδική φατσούλα!

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο κέντρο του Χαλανδρίου, στην οδό Αγίας Παρασκευής 22, σας περιμένει το νέο κατάστημα Ανέμη που προσφέρει  μία τεράστια γκάμα με επιλογές που θα γεμίσουν με χαμόγελα κάθε παιδική φατσούλα!

Γονείς, θείοι, νονοί, παππούδες  συχνά αγχώνονται για να διαλέξουν το κατάλληλο παιδικό δώρο. Εκεί σε περιμένουν η Γιοβάννα, ο Σάββας, η Άννα, η Βάσια και η Νιόβη για να σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που ψάχνεις ή να ανακαλύψεις αυτό που δεν φανταζόσουν καν ότι υπάρχει.

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων, με 4 ορόφους, σε περιμένουν ξύλινα παιχνίδια, βρεφικά, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά παιχνίδια, παζλ, επιτραπέζια, αλλά και κατασκευές,  παιχνίδια ρόλων και εξωτερικού χώρου, παιδικά οχήματα, διακοσμητικά και έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και πολλές ακόμη φανταστικές ιδέες για δώρο.

Οι επιλογές είναι άπειρες και όλες ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Η Ανέμη είναι το ιδανικό μέρος για όσους ψάχνουν παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού και το ταξιδεύουν σε φανταστικούς και ονειρικούς κόσμους, χαρίζοντάς του μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

Extra Tip: Στην Ανέμη θα βρείτε παιχνίδια από τις εταιρείες Djeco, Haba, Svoora, SmartGames, Ludi, Sigikid, Purple Cow, Eitech – Teifoc, Viga κ.ά.

Επισκεφθείτε το site   και τη σελίδα στο fb εδώ και γνωρίστε τα πάντα για την Ανέμη!

Ελάτε στα Καταστήματα Ανέμη για να σας ξεναγήσουμε στο Μαγικό Κόσμο του Ξύλινου Παιχνιδιού και των Ονείρων!

Καταστήματα Ανέμη

Αθήνα:

Αγ. Παρασκευής 22, Χαλάνδρι,τηλ. 210 6857390

Λεωφ. Κηφισίας 129, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 6981310

Δείτε Επίσης

Θεσσαλονίκη:

Περιοχή Florida, έναντι ΙΚΕΑ, Πυλαία, τηλ. 2310 474007

Παύλου Μελά 35, Κέντρο, τηλ 2310 237399

Βέροια: Αντ. Καμάρα 2, τηλ. 23311 21119

Καλαμάτα: Βαλαωρίτου 9, τηλ. 27210 22949

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top