Now Reading
Το θαύμα της γέννησης μέσα από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του 2021

Το θαύμα της γέννησης μέσα από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του 2021

Δείτε τους εννιά νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γέννας 2021

Ο τοκετός είναι θαυματουργός και απρόβλεπτος. Συνδυάζει την αγωνία με την έκσταση. Σε αυτές τις συγκλονιστικές φωτογραφίες γέννας, φωτογράφοι από όλο τον κόσμο απαθανάτισαν μερικές από τις πιο οικείες και ωμές στιγμές τοκετού για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας Γέννας 2021.

Η παρακάτω σειρά φωτογραφιών είναι από τους φετινούς νικητές. Ο διαγωνισμός, ο οποίος είναι ανοιχτός σε φωτογράφους γέννας παγκοσμίως, ιδρύθηκε αρχικά από τη βραβευμένη φωτογράφο τοκετών Lacey Baratt ως έναν τρόπο νομιμοποίησης της τέχνης της φωτογραφίας γέννας.

«Παρόλο που οι φωτογράφοι γεννήσεων σε όλο τον κόσμο έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς και του εισοδήματός τους το 2020 λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να παρουσιάσω το ταλέντο των μελών μας στον ετήσιο διαγωνισμό εικόνας μας», δήλωσε η Λιζ Κουκ, διευθύντρια της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματίες Φωτογράφοι Γέννας (IABPB).

First Place: “Daddy’s Girls” της Ashley Marston

“The Origin Of Life” της Charlene Förster

“The Greatest Love In The World” της Anne Lucy Silva Barbosa

“Nourish” του Jami Edgar

“Reach Down. He’s Almost Here” της Dana Jacobs

“My Body, My Birth” της Hanna Hill

Δείτε Επίσης

“Primal Shapes Of Birth” της Laura Brink

“Grace” του Danny Merz

“Nursing A Newborn” της Carey Lippert

Ο τοκετός είναι μια μαγική εμπειρία και μια διαδικασία που δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια και οι παραπάνω φωτογραφίες αποδεικνύουν για άλλη μια φορά περίτρανα ότι μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις – αλλά και χίλιες λέξεις μερικές φορές δεν επαρκούν για να αποδώσουν λεκτικά το θαύμα της γέννησης.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top