Now Reading
Το γράμμα αγενέστατου πιτσιρικά στον Άγιο Βασίλη που έγινε viral: «Απόλαυσε τα μπισκότα σου φέτος, γιατί του χρόνου θα είναι με δηλητήριο»

Το γράμμα αγενέστατου πιτσιρικά στον Άγιο Βασίλη που έγινε viral: «Απόλαυσε τα μπισκότα σου φέτος, γιατί του χρόνου θα είναι με δηλητήριο»

Viral έχει γίνει ένα ξεκαρδιστικό γράμμα που έστειλε ο μικρός Τζέρεμι από τις ΗΠΑ στον Άγιο Βασίλη, στο οποίο ο ίδιος είναι αγανακτισμένος επειδή δεν έλαβε το ακριβό δώρο που επιθυμούσε.

Το γράμμα ενός αγενέστατου πιτσιρικά από τις ΗΠΑ στον Άγιο Βασίλη έγινε το απόλυτο φετινό viral, μιας που σε αυτό, ο μικρός Τζέρεμι εμφανίζεται τόσο αγανακτισμένος επειδή δεν έλαβε το ακριβό δώρο που επιθυμούσε την προηγούμενη χρονιά, που απειλεί τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών! Το γράμμα αποκάλυψε ο Kodi Mink, χρήστης του TikTok.

Όπως προκύπτει από το κείμενό του, ο πιτσιρικάς είναι έξαλλος καθώς, καταρχάς είχε ζητήσει δύο δώρα από τον Άγιο Βασίλη, στον οποίο είχε αφήσει γάλα και μπισκότα, για να τα βρει όταν θα κατέβαινε από την καμινάδα. Αφορμή για το ξέσπασμα του Τζέρεμι ήταν ότι, τελικά, πήρε μόνο το ένα από τα δύο δώρα που ζήτησε.

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, το γράφω την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων και είμαι πολύ λυπημένος που έλαβα μόνο ένα από τα δύο δώρα που ζήτησα. Αισθάνομαι πως αφού έφαγες τα μπισκότα μου, θα υποθέσω ότι το δώρο μου που έλειπε ήταν ένα λάθος», έγραψε ο μικρός, ο οποίος και προειδοποίησε ότι, ο Άγιος Βασίλης, είχε μία εβδομάδα διορία για να διορθώσει το λάθος του. Η επιστολή με την οποία του απάντησε ο άγιος, όμως, δεν φάνηκε να ικανοποιεί τον Τζέρεμι.

«Αγαπητέ Τζέρεμι, λυπάμαι που είσαι απογοητευμένος με τα δώρα σου. Ζήτησες δύο πολύ ακριβά δώρα και ο Άγιος Βασίλης μπορεί να κάνει μόνο αυτό. Πρέπει να μάθεις να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις και να μην στεναχωριέσαι για αυτά που δεν έχεις. Αν συνεχίσεις να παραπονιέσαι, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να σε προσθέσω στη λίστα των άτακτων παιδιών τον επόμενο χρόνο», απάντησε ο Άγιος Βασίλης, προκαλώντας την οργή του παιδιού.

«Αγαπητέ χοντρούλη, οι απειλές σου δε με τρομάζουν. Έπαιξα το παιχνίδι σου και δεν έκανες παράδοση. Αυτό δεν είναι εντάξει. Θα σου δώσω μια εβδομάδα και μετά θα πληρώσεις. Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί είναι ακριβό όταν έχεις σκλάβους ξωτικά να σου φτιάχνουν πράγματα, νομίζω ότι είσαι πολύ άτακτος που έχεις σκλάβους», ήταν η εύστοχη απάντηση του Τζέρεμι η οποία και προκάλεσε την οργή του Άγιου Βασίλη, που αποφάσισε να εξαφανίσει την κονσόλα παιχνιδιών WiiU που τού είχε φέρει για δώρο.

«Αγαπητέ Τζέρεμι, είσαι ένα πολύ κακό αγοράκι. Επειδή δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που έχεις, μίλησα με τους γονείς σου και τους είπα να σου πάρουν το Wii U. Τώρα δεν έχεις τίποτα. Μόλις μάθεις να είσαι ευγνώμων, ίσως μπορείς να το πάρεις πίσω. Είμαι απογοητευμένος από σένα Τζέρεμι. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ καλός φέτος αν θέλεις να επιστρέψεις στην καλή λίστα», έγραψε ο Άγιος Βασίλης στο παιδί, εξαγριώνοντάς το.

Δείτε Επίσης

«Άγιε Βασίλη, δε μου αρέσει αυτό το κόλπο που έκανες με τους γονείς μου. Είσαι στην άτακτη λίστα μου τώρα. Πρέπει να φοβάσαι. Φαίνεσαι αργός και εύκολος να σκοτωθείς. Απόλαυσε τα μπισκότα σου φέτος γιατί του γιατί θα είναι με δηλητήριο. Ελπίζω να πεθάνεις», ήταν το τελευταίο «χτύπημα» του Τζέρεμι!

Το βίντεο του TikToker με την ανταλλαγή επιστολών έχει προβληθεί πάνω από 18 εκατομμύρια φορές στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, η ξεκαρδιστική αλληλογραφία μεταξύ Τζέρεμι και Άγιου Βασίλη έλαβε στην πραγματικότητα χώρα το 2017. Έκτοτε, κάθε Χριστούγεννα κάποιος την επαναφέρει στην επιφάνεια προκαλώντας το γέλιο στους χρήστες όλου του κόσμου.

Το γράμμα αγενέστατου πιτσιρικά στον Άγιο Βασίλη που έγινε viral: «Απόλαυσε τα μπισκότα σου φέτος, γιατί του χρόνου θα είναι με δηλητήριο» – Platform.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top