Now Reading
Τι να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας στις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά

Τι να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας στις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά

Τα απαραίτητα του καλοκαιριού

Αν και το καλοκαίρι είναι η εποχή της «αφαίρεσης» και δεν χρειαζόμαστε πολλά για να είμαστε χαρούμενοι, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλό είναι να έχετε μαζί σας στις διακοπές για να είστε σίγουροι ότι εσείς και τα παιδιά θα περάσετε υπέροχα και θα είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις καλοκαιρινές περιπέτειες…

Επιτραπέζια παντού
Τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν πάντα έναν σίγουρο τρόπο διασκέδασης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά για όλη την οικογένεια. Μην ξεχάσετε λοιπόν να τα προσθέσετε στα σακίδιά σας ή ακόμα και στην τσάντα σας μια και τα περισσότερα βγαίνουν και σε ταξιδιωτική συσκευασία που είναι ό,τι πρέπει για να απασχοληθούν στην παραλία, στην ταβέρνα ή ακόμα και στο αυτοκίνητο όταν θα ταξιδεύτε στον καλοκαιρινό σας προορισμό. Αν κάποια στιγμή παραπονεθούν ότι τα βαρέθηκαν, προτείνετε τους να φτιάξουν το δικό τους επιτραπέζιο παιχνίδι όπως το φαντάζονται και να σας το παρουσιάσουν για να το παίξετε όλοι μαζί.

Λούτρινή μου ασφάλεια
Επειδή η αλλαγή του περιβάλλοντος σε κάποια μικρά παιδιά μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση και να έχουν ανάγκη να προσαρμοστούν στον νέο χώρο του καλοκαιριού, καλό είναι να πάρετε μαζί σας το αγαπημένο τους μαξιλαράκι ύπνου ή λούτρινο κουκλάκι για να νιώθουν την ασφάλεια του σπιτιού τους και να είναι πιο ήρεμα. Μερικά αγαπημένα παραμύθια επίσης μπορεί να τα βοηθήσουν αρκετά να χαλαρώσουν και να νιώσουν οικεία στο νέο περιβάλλον.

Κάτι να μας καλύπτει…
Το καλοκαίρι εμπεριέχει στιγμές ανεμελιάς και ξεκούρασης για μικρούς και μεγάλους. Τα παιχνίδια στο γρασίδι, το τρέξιμο στην παιδική χαρά, οι βουτιές στην πισίνα και οι εξερευνήσεις στη θάλασσα, πολλές φορές κρύβουν τον κίνδυνο μικροτραυματισμών. Ο σωστός καθαρισμός και η περιποίηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποφυγή μολύνσεων και την πιο γρήγορη επούλωση των πληγών. Εσείς απλά πρέπει να φροντίσετε να είστε καλυμμένοι.

Το kit Περιποίησης Πληγών για παιδιά της Hansaplast περιέχει σπρέι για τον ανώδυνο καθαρισμό των πληγών, την κρέμα επούλωσης και επιθέματα με παιδικές φιγούρες
Σε πρακτική συσκευασία που κλείνει, για να είναι κοντά μας κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.
Summer Tip: Η κρέμα επούλωσης πληγών μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιπτώσεις ηλιακών εγκαυμάτων ή σε εγκαύματα έως και 2ου βαθμού, ενώ μπαίνει και σε ανοιχτές πληγές. Επίσης, είναι κατάλληλη για την επούλωση του ερεθισμένου βρεφικού δέρματος από την πάνα.

Δροσερά «κλικ»
Σίγουρα οι καλοκαιρινές διακοπές δημιουργούν αναμνήσεις και για να υπάρχουν αναμνήσεις ένας κλασικός και δημιουργικός τρόπος είναι μια φωτογραφική μηχανή! Όχι αυτή του κινητού αλλά μια ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά με εύκολο χειρισμό και ανθεκτική στα πεσίματα για να «κλικάρουν» τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού τους! Αν η μηχανή είναι και υποβρύχια, ποιος τα πιάνει! Θα εκπλαγείτε από τις φωτογραφίες που θα τραβήξουν και την παιδική οπτική τους στα πράγματα!

Ξανά παιδιά
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γινόμαστε ξανά παιδιά. Παίξτε με τα παιδιά σας χωρίς να φοβάστε να λερωθείτε. Φτιάξτε μαζί τους κάστρα στην άμμο. Κάντε βουτιές από τα βράχια. Σκαρφαλώστε στα δέντρα. Τα παιδιά αγαπούν την περιπέτεια και θα λατρέψουν περισσότερο απ’ οτιδήποτε να ζήσουν μια περιπέτεια με τους γονείς τους. Κι αν σας απασχολεί η ασφάλεια όλων σας, μην ανησυχείτε, αφού έχετε ήδη φροντίσει να είστε καλυμμένοι. Αφεθείτε και απολαύστε οικογενειακώς ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top