Now Reading
Τι λένε τα άστρα για γονείς και παιδιά τον Φεβρουάριο

Τι λένε τα άστρα για γονείς και παιδιά τον Φεβρουάριο

Προβλέψεις από την αστρολόγο μπλόγκερ και μαμά Έριν Μακίρνει και το the astrology mama

Ο Φεβρουάριος υπόσχεται να είναι ένας έντονος μήνας με επτά πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου και έναν ανάδρομο Ερμή (από 30 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου). Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η αλλαγή βρίσκεται στον ορίζοντα! Αυτό το μήνα έχουμε ένα νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου, μια πανσέληνο στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου και την πιο αγαπησιάρικη ημερομηνία όλων, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ας δούμε τι λένε τα άστρα για γονείς και παιδιά για αυτόν τον μήνα.
ΚΡΙΟΣ
Η οικογένεια είναι το επίκεντρο για εσάς αυτό το μήνα, Κριοί. Το να αφιερώσετε λίγο χρόνο με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς σας θα σας κάνει να νιώσετε καλά, ίσως μπορείτε να οργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση ζουμ εάν δεν είναι δυνατή από κοντά; Είναι σημαντικό να διατηρείτε το περιβάλλον σας χαρούμενο, επειδή ο Κριός είναι πολύ ευαίσθητος στο περιβάλλον του! Δείξτε την τρυφερότητά σας και στα μικρά Κριαράκια του σπιτιού, που αυτόν τον μήνα ίσως αποφασίσουν να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κανείς δεν έχει τόση αδυναμία στην αγάπη όσο εσείς, Ταύροι! Είναι εντάξει να βγείτε έξω για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τόσο με τον σύντροφό σας όσο και για τα παιδιά σας! Οι γονείς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν ένα ρομαντικό ραντεβού το βράδυ για να αναζωπυρώσουν την αγάπη τους. Ενώ με τα παιδιά μπορείτε να κάνετε χειροτεχνίες με θέμα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή να ψήσετε γλυκά σε σχήμα καρδιάς (τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου θα το λατρέψουν!). Είναι το καλύτερο για γονείς και παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή να είναι σε όλα τα ζώδια του αέρα φέτος, έτσι μπορείτε να περιμένετε ότι κι εσείς θα επηρεαστείτε, Δίδυμοι. Η επικοινωνία είναι βασική για εσάς αυτό το μήνα. Βεβαιωθείτε ότι εκφράζετε τον εαυτό σας με σαφήνεια και ζητάτε ακριβώς τι χρειάζεστε για να αποφύγετε τυχόν εσφαλμένη επικοινωνία. Η διδασκαλία των παιδιών σας που ανήκουν στο ζώδιο Δίδυμων ως προς την αξία του να μιλάνε την αλήθεια τους θα είναι ένα μεγάλο μάθημα για να επεξεργαστείτε μαζί τους αυτόν τον μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εξάντληση μπορεί να είναι πραγματική αυτόν τον μήνα Καρκίνοι. Πέρασε πολύς καιρός και μπορεί να αισθάνεστε σαν να χτυπάτε πάνω σε έναν τοίχο. Κάποια προσωπική φροντίδα, χαλάρωση και ήσυχος χρόνος είναι για εσάς είναι must. Εάν είναι δυνατή η προσθήκη σύντομου διαλογισμού στο πρόγραμμά σας, βρείτε τον χρόνο για να το κάνετε. Ο διαλογισμός είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο επίσης για να διδάξετε το μικρό παιδί σας της Σελήνης, και μπορείτε να το κάνετε μαζί!

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί Λέοντες και να λάμψετε περισσότερο από ποτέ! Αυτή η ενέργεια του Υδροχόου θα σας δώσει την ελευθερία να είστε ο εαυτός σας και να αναδείξετε στον κόσμο την καλύτερη πλευρά σας! Όποιο κι αν είναι το φόρτε σας, γράψτε, τραγουδάτε, φωτογραφίζετε, μαγειρεύετε – αγκαλιάστε το και δείξτε στον κόσμο! Το μικρό σας Λέων είναι σίγουρα ένα αστέρι. ενισχύουν την εμπιστοσύνη τους επιδεικνύοντας περήφανα τα ταλέντα τους

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ένα από τα πιο σκληρά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, όσοι ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτόν τον μήνα όλη η σκληρή δουλειά που θα κάνετε θα αρχίσει πραγματικά να δίνει τους καρπούς της. Χαλαρώστε κάπως το πρόγραμμα σας για να μείνετε συνεπείς και να ανταμειφθείτε. Εάν έχετε παιδί που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένο, βεβαιωθείτε ότι του δίνετε επιπλέον έπαινο ή ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει επίσης!

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια λαμπερή γιορτή για εσάς ! Η αγάπη είναι στον αέρα και είναι υπέροχη στιγμή για να την γιορτάσετε! Περάστε κάποιον ρομαντικό χρόνο με τον σύντροφό σας, είτε πρόκειται για βραδιά ραντεβού είτε απλά απολαμβάνοντας ένα ωραίο μπουκάλι κρασί μαζί, και οι δύο θα χαρείτε τη στιγμή. Στο παιδί που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, κι εκτιμά από μικρό τον ρομαντισμό διαβάστε κάποιο παραμύθι για την αγάπη ή δείτε μια ρομαντική παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί, συνήθως είστε ένα από τα πιο επιφυλακτικά ζώδια, αλλά κάτι από αυτήν την ενέργεια του Υδροχόου θα θέλεις αυτό το διάστημα να βάλεις στον εαυτό σου λίγο περισσότερο. Βρήκατε νέα δουλειά, αρχίσατε τη ζωγραφική, αλλάξατε σπίτι; Είναι εντάξει να χαρείτε ή να επιδείξετε τα επιτεύγματά σας! Ο μικρός σας Σκορπιός θα λατρέψει επίσης την προσοχή και τον έπαινο για τη δουλειά του!

Δείτε Επίσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κάποιος πρόκειται να αξιοποιήσει στο μάξιμουμ την ενέργεια του Υδροχόου αυτό το μήνα, θα είστε εσείς Τοξότες! Νέες ιδέες, ελευθερία, κατάργηση στερεοτύπων. Αυτός ο μήνας μιλάει τη γλώσσα σας! Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις νέες προσπάθειες που θα φέρει αυτόν τον μήνα! Το μικρό σας Τοξοτάκι θα νιώσει επίσης αυτή την ατμόσφαιρα, γι’ αυτό ενθαρρύνετέ το να είναι γενναίο και να δοκιμάσει νέα πράγματα, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε όμορφες εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροι σίγουρα είστε από εκείνους που τους αρέσει να ανήκουν στους επικεφαλής, αλλά αυτός ο ανάδρομος  Ερμής  μπορεί να σας ρίξει σε βρόχο. Θυμηθείτε, όταν τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται, είναι μόνο μια σημείωση για το ότι πρέπει ακόμα να εργαστούμε. Το έχεις αυτό, Αιγόκερε! Βοηθήστε το παιδί του Αιγόκερω που φαίνεται να έχει ανάγκη από λίγη ξεκούραση, διδάσκοντάς του πώς να γειώνει την ενέργειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο επαναστάτης, ο προάγγελος αλλαγής, ο καινοτόμος, ο ανθρωπιστής – αυτός είναι ο Υδροχόος και είναι ο μήνας σας! Υπάρχει μια αιτία που είναι κοντά και αγαπητή σε σας για την οποία μπορείτε να εργαστείτε ή να ευαισθητοποιήσετε κι άλλο κόσμο; Είστε ηγέτης και άλλοι θα ακολουθήσουν τον τρόπο σας, οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε για καλό σκοπό; Ο μικρός σας Υδροχόος θα ήθελε επίσης να συμμετάσχει! Βοηθήστε το να οργανώσει έναν έρανο για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αυτό θα ζεστάνει την όμορφη καρδιά του.

ΙΧΘΥΣ

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι λίγο πρόκληση για σένα αυτόν τον μήνα, Ιχθύ. Είστε στην αιχμή του δόρατός του και μερικές φορές αυτό μπορεί να μπερδέψει την επικοινωνία σας. Σκεφθείτε με προσοχή πριν μιλήσετε και ενεργήσετε και αυτό το διάστημα θα γίνει πιο εύκολο για εσάς! Δείξτε στα μικρά Ψαράκια σας επίσης ποια είναι η προσεκτική επικοινωνία με το παράδειγμα σας. Αυτό θα τα βοηθήσει να κατανοήσουν αυτήν την ιδέα πολύ καλύτερα!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top