Now Reading
Τα πολύτιμα δώρα της φαντασίας!

Τα πολύτιμα δώρα της φαντασίας!

Προτάσεις παιδικών βιβλίων από τον IANOS

Η ΚΥΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, Εκδόσεις ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ‑ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΗΤΩ

Εικονογράφος: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η ισορροπημένη διατροφή των παιδιών αποτελεί αρωγό για τη σωματική τους ανάπτυξη και την πνευματική τους εξέλιξη. Αυτό το βιβλίο, με χιούμορ και φαντασία, εξηγεί με ευφάνταστο τρόπο τις βασικές αρχές της καλής διατροφής. H ιστορία βοηθά τα παιδιά να οικειοποιηθούν κανόνες σωστής διατροφής και αποτελεί εφόδιο για να τεθούν τα θεμέλια για σωστές διατροφικές συνήθειες, που συμβάλλουν στην ευεξία και τη καλή υγεία. Οφείλουμε να διδάξουμε στα παιδιά, από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, τον σωστό τρόπο διατροφής καθώς, σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, «η τροφή είναι το φάρμακό μας και το φάρμακό μας να είναι η τροφή μας».

 

 

 

 

 

 

20 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

ROSALBA TROIANO, JACOPO OLIVIERI

20 αγόρια με μεγάλους στόχους, εκπληκτικά ταλέντα και απίστευτη δύναμη που έγιναν σπουδαίοι άντρες!
Ποιο ήταν το μυστικό αυτών των αγοριών;
Έμαθαν να αφουγκράζονται τον εαυτό τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.
Έπειτα, επένδυσαν πολύ χρόνο και κόπο για να κατακτήσουν τους στόχους τους, ακόμα και όταν κανένας δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρουν.
Αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε να διαβάσετε τις ιστορίες τους προσεκτικά και να αναλογιστείτε τα σπουδαία κατορθώματα στη ζωή τους

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΡΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΚ, Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

Συγγραφέας-εικονογράφος: ΛΕ ΧΟΥΣ ΜΑΓΚΑΛΙ

Ο Ρένος λατρεύει τη ροκ! Παίρνει την κιθάρα του και πάει στο Λονδίνο, την πόλη της ροκ. Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να ηχογραφήσει τον πρώτο του δίσκο; Άλλη μια εξαιρετική και διασκεδαστική ιστορία της ίδιας σειράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

ROSALBA TROIANO

20 ιστορίες, 20 κορίτσια με μεγάλα όνειρα που έγιναν σπουδαίες γυναίκες! Ένα βιβλίο που θα εμπνεύσει κάθε μία μικρή αναγνώστρια και θα της δείξει ότι όλα είναι δυνατά ακόμα κι αν οι άλλοι γύρω της δεν το πιστεύουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΤΟ ΠΙΑΝΟ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ, Εκδόσεις ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

ΛΙΤΣΦΙΛΝΤ ΝΤΕΙΒΙΝΤ

«Τι θα κάνουμε Ούγκο;» είπε ο Έκτορας καθώς περπατούσαν παρέα προς το σπίτι. «Η μουσική μου είναι ξεπερασμένη. Ποιος θέλει να ακούσει έναν γέρο βιολιστή, όταν μπορεί να ακούσει τον διάσημο Αρκούδο-πιανίστα;»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΡΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΒΑΛΝΤΙ, Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

ΛΕ ΧΟΥΣ ΜΑΓΚΑΛΙ

Ο Ρένος φτάνει στη Βενετία τις μέρες του καρναβαλιού: παντού βρίσκει μάσκες, χορευτές και μουσικούς, γόνδολες και κανάλια. Πιο πολύ απ’ όλα όμως, βρίσκει παντού τη μουσική του Βιβάλντι…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ

ΛΑΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

O ερχομός του δεύτερου παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες στις οικογενειακές σχέσεις. Ιδιαίτερα στο πρώτο παιδί, γεννά ανάμεικτα συναισθήματα, με πρωταρχικό τη ζήλεια για τη θέση στην οικογένεια που φοβάται ότι θα χάσει. Επίσης, ο θυμός, ο προβληματισμός, η άρνηση, είναι αντιδράσεις φυσιολογικές που απορρέουν από το γεγονός ότι τα παιδιά αγαπούν. Προτού ακόμη γεννηθεί το δεύτερο παιδί, οι γονείς θα πρέπει σωστά κι άμεσα να βοηθήσουν το πρωτότοκο να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση, να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και να προετοιμαστεί για τις όμορφες στιγμές και εμπειρίες που πρόκειται να ζήσει με το αδερφάκι του.

 

 

 

Δείτε Επίσης

 

 

 

 

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ, Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

ΤΑΛΛΕΚ ΟΛΙΒΙΕΡ

Διάβασε την ιστορία «Τα τρία γουρουνάκια» και διασκέδασε, σελίδα σελίδα, ανακαλύπτοντας τους ήχους και τις μελωδίες που τη συνοδεύουν! Άκουσε τα γουρουνάκια να τραγουδούν, να σφυρίζουν, να ροχαλίζουν, να καρφώνουν και να πριονίζουν, τον ξυλοκόπο να μαζεύει ξύλα, τον χτίστη να μουρμουράει έναν σκοπό, τον λύκο να φυσάει και να ξεφυσάει, το νερό να βράζει, το πικάπ να παίζει… και τα τρία γουρουνάκια να πανηγυρίζουν για τη νίκη τους! Με αυθεντικές συνθέσεις ερμηνευμένες από αληθινά μουσικά όργανα.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΣΛΕΪΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑ

Τέσσερις φίλοι μαζεύονται για να παίξουν μουσική στο πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου τους φίλου. Αυτό το υπέροχο διαδραστικό βιβλίο περιλαμβάνει: • Υπέροχες μελωδίες • Ένα ορχηστρικό φινάλε • Ένα φωτιζόμενο κεράκι-έκπληξη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΥ ΤΟΜ ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, Εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ

ΜΑΝΤΛΕ ΜΠΕΝ, ΣΑΡΑ ΛΙΝΤΑ

O Τομ και ο Μπαμπάς του λάτρευαν να φτιάχνουν μαζί πράγματα, και πιο συγκεκριμένα, πράγματα που κινούνται! Σύντομα οι εφευρέσεις τους έγιναν πιο μεγάλες, πιο γρήγορες και πιο τρελές. Τώρα το σπίτι τους ήταν γεμάτο από δημιουργίες που ανεβοκατέβαιναν, στριφογύριζαν, πετούσαν. Κι ύστερα, ήρθε μια αλλαγή, γρήγορη σαν αστραπή. Ο Μπαμπάς έχασε τη δουλειά του. H θλίψη απλώθηκε στο σπίτι σαν συννεφιά του χειμώνα. Μέχρι που ο Τομ σκέφτηκε μια τρομερή ιδέα με αφορμή τις ιδιαίτερες εφευρέσεις οχημάτων τους, δημιουργώντας κάτι εκπληκτικό, κάτι που ο κόσμος δεν είχε αντικρίσει ποτέ πριν…

 

 

 

 

 

 

 

Όλα τα ευπώλητα βιβλία του ΙΑΝΟΥ θα τα βρείτε στο: ianos.best-sellers

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top