Now Reading
Τα πιο απαραίτητα για τις διακοπές σας αυτό το καλοκαίρι

Τα πιο απαραίτητα για τις διακοπές σας αυτό το καλοκαίρι

Αν επιθυμείτε ξέγνοιαστες διακοπές πάρτε τα μαζί!

Το καλοκαίρι έφτασε, τα σχολεία έκλεισαν και εσείς έχετε ήδη στο μυαλό σας τις καλοκαιρινές διακοπές που σας περιμένουν, είτε αυτό είναι μια μικρή απόδραση σε κάποιο νησί ή μια μετακόμιση στο εξοχικό για αρκετή δροσιά και πολλή θάλασσα! Όποια και να είναι η επιλογή σας γι’ αυτό το καλοκαίρι, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν κάποια απολύτως απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να πάρετε μαζί σας στις διακοπές, προκειμένου η οικογένειά σας να περάσει ξέγνοιαστα και διασκεδαστικά!

Παιχνίδια και βιβλία Μπορεί να είστε όλη μέρα στη θάλασσα ή να κάνετε βόλτες, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που θα ακούσετε το περίφημο «μαμά, βαριέμαι». Τα επιτραπέζια παιχνίδια σε συσκευασία ταξιδιού θα σας κρατήσουν συντροφιά οικογενειακώς κάποιες καλοκαιρινές βραδιές στις διακοπές σας. Βιβλία και παραμύθια πάντα είναι χρήσιμα, αλλά και μαρκαδόροι με μπλοκ ζωγραφικής επίσης, μια και τα περισσότερα παιδιά κρύβουν έναν καλλιτέχνη μέσα τους και το να ζωγραφίσουν πάντα τους κερδίζει την προσοχή. Μια καλή ιδέα είναι να πάρετε και ανεξίτηλους μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουν πέτρες στην παραλία και να τις κρατήσετε σαν καλοκαιρινό ενθύμιο! Για τα μικρότερα παιδιά, πλαστελίνες, παραμύθια και το αγαπημένο τους παιχνίδι ή κάποιο λούτρινο ζωάκι θα τα βοηθήσουν να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και να νιώσουν ασφάλεια.

Φαρμακείο Ένα καλά οργανωμένο βαλιτσάκι με τα πιο σημαντικά φάρμακα που μπορεί να χρειαστείτε όταν βρεθείτε εκτός σπιτιού είναι πάντοτε απαραίτητο. Οργανωθείτε από το σπίτι και βάλτε μέσα σε ένα αδιάβροχο βαλιτσάκι: θερμόμετρο, κολλύριο, αντισταμινικά, οξυζενέ, αποστειρωμένες γάζες, αντιπυρετικά, υγρό για τσιμπήματα, φυσιολογικό ορό για τη μύτη, αντιβιοτική κρέμα και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτείτε για το παιδί σας. Μην ξεχάσετε και την προστασία σας από τα έντομα και τα κουνούπια με κάποιο ενυδατικό γαλάκτωμα, όπως το CRILEN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ.

Φάρμακα που έχετε χρειαστεί στο παρελθόν (εισπνεόμενα, βρογχοδιασταλτικά με μάσκα, ενέσιμη επινεφρίνη για αλλεργία), καλό είναι να ενημερώσετε τον παιδίατρό σας για να συνταγογραφηθούν.

Φωτογραφική μηχανή για τα παιδιά Μπορεί οι γονείς να μην κουβαλάμε φωτογραφικές μηχανές πλέον στις διακοπές, μια και τα κινητά κάνουν αυτή τη δουλειά, τα παιδιά όμως έχουν διαφορετική ματιά από τους ενήλικες και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να έχουν μια δική τους φωτογραφική, αδιάβροχη κατά προτίμηση, ώστε να απαθανατίσουν τις υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές. Θα εκπλαγείτε από τις φωτογραφίες που θα τραβήξουν και θα κατανοήσετε την δική τους «οπτική» για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την οικογένεια! Αν θέλετε μπορείτε οικογενειακώς να λάβετε μέρος και στο διαγωνισμό φωτογραφίας της Frezyderm μέχρι 30/6 εδώ για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα!

Αντηλιακά για όλη την οικογένεια Τι πιο όμορφο από τον καλοκαιρινό ήλιο να μας γεμίζει βιταμίνη D, ειδικά μετά από έναν δύσκολο βροχερό χειμώνα… Μην ξεγελιέστε όμως και μην ξεχαστείτε! Μπορεί ο ήλιος να είναι πάντα ευπρόσδεκτος, αλλά είναι και πολύ επικίνδυνος για το δέρμα, ιδιαίτερα των παιδιών. Αν θέλετε να τον απολαύσετε χωρίς συνέπειες, το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλο το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στη θάλασσα αλλά βγείτε απλώς και μόνο για ψώνια με τα παιδιά, το αντηλιακό είναι απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Βρείτε το κατάλληλο αντηλιακό για τα παιδιά σας, αλλά και για όλη την οικογένεια, και χαρείτε τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού ξέγνοιαστα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παιδικό αντηλιακό με εντομοαπωθητικές ιδιότητες με πολύ υψηλή προστασία  αλλά και αντηλιακό mist, προσώπου και σώματος, για πολύ υψηλή προστασία κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Δείτε Επίσης

Καλή διάθεση Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν πιάνει «χώρο» στις βαλίτσες σας, αλλά θέλει προετοιμασία και συνεχή υπενθύμιση στον εαυτό σας ότι είστε διακοπές! Η καλή διάθεση είναι η μόνη που θα σας διασφαλίσει την απόλαυση των καλοκαιρινών ημερών, αλλά θέλει και κόπο και τρόπο. Βρείτε τρόπους λοιπόν να μη σας χαλάει τίποτα και κανένας τη διάθεση, βρείτε τρόπους να ξεθυμαίνετε όταν κάτι συμβαίνει και μάθετε να χαλαρώνετε ώστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Γιατί όχι, μιλήστε για την καλή διάθεση και στα παιδιά σας και ας έχει σκεφτεί ο καθένας τους τρόπους που χαλαρώνει ώστε αν χρειαστεί να το κάνει πράξη, οι υπόλοιποι να του δώσουν το χρόνο για να το καταφέρει.

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top