Now Reading
Τα παιδιά συνδυάζουν άσκηση και ομαδικότητα στην Αρένα Επιβίωσης και τους κάνει καλό!

Τα παιδιά συνδυάζουν άσκηση και ομαδικότητα στην Αρένα Επιβίωσης και τους κάνει καλό!

2 εβδομάδες, 2 ομάδες, 19 δοκιμασίες στο River West για πολύ παιχνίδι

Το παιχνίδι παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωματική, ψυχοσυναισθηματική, κοινωνική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού.

Μέσα από το παιχνίδι προωθείται τόσο η φυσική άσκηση όσο και η ομαδικότητα!

Πιο συγκεκριμένα:

Tο σώμα
Mε το παιχνίδι, η κυκλοφορία του αίματος γίνεται ταχύτερη και ο μεταβολισμός πληρέστερος. Ταυτόχρονα, ενδυναμώνεται το νευρικό σύστημα, ασκείται ο οργανισμός του παιδιού και τελειοποιούνται τα μέλη του σώματος. Βελτιώνεται η μυϊκή δύναμη, η ευκαμψία των αρθρώσεων και του σώματος, η ευλυγισία, η ακρίβεια και η χάρη των κινήσεων, η επιδεξιότητα, η αντοχή στην κόπωση, η ισορροπία κλπ.

Ομαδικότητα
Η ομαδικότητα του δίνει την ευκαιρία να συνεργαστεί, να περιμένει τη σειρά του, να συγκρατηθεί και να θυσιαστεί για χάρη του παιχνιδιού και της ομάδας. Μέσα απο την ομάδα, γνωρίζει τους άλλους, μελετάει τη συμπεριφορά τους και μέσα απο αυτούς γνωρίζει τον εαυτό του. Κάνει φίλους, μαθαίνει να τους σέβεται, αποκτάει αυτοπεποίθηση και βιώνει την λέξη “συνεργασία” προκειμένου να φτάσει στο στόχο του. Η απογοήτευση επίσης είναι μέρος του παιχνιδιού και του διδάσκει μαθήματα ζωής. Το πιο βασικό είναι ότι τα παιδιά μέσα από ένα ομαδικό παιχνίδι, μαθαίνουν να μην εγκαταλείπουν τον “αγώνα” τους και πως η προσπάθεια μετράει περισσότερο απο οποιαδήποτε νίκη.

Το ομαδικό παιχνίδι έχει αξία και κουβαλάει μέσα του ένα “δισάκι” αναμνήσεις.

Αφήστε το να ζήσει με τον καλύτερο τρόπο τη παιδική του ηλικία, και μέσα από τη δράση και τις συγκινήσεις, να διαμορφώσει το χαρακτήρα του και να ωριμάσει πνευματικά και συναισθηματικά.

Μία πρόταση που συνδυάζει σωματική άσκηση και ομαδικότητα, από τις 12-24 Ιουνίου, είναι η Αρένα Επιβίωσης στο RIVER WEST. Μια πίστα γεμάτη δοκιμασίες για τους μικρούς μας φίλους όπου θα ασκηθεί σώμα, πνεύμα, ομαδικότητα, αντοχή, δύναμη και ισορροπία. Καθημερινά 18.00 με 21.00 και το Σάββατο 11.00 με 14.00 και 17.00- 20.00, τα παιδιά θα χωρίζονται σε 2 ομάδες και θα αγωνίζονται σε 19 δοκιμασίες, που περιλαμβάνουν ευφάνταστα παιχνίδια όπως δοκό ισορροπίας, αναρρίχηση, καταρρίχηση, έξυπνα puzzle, τυφλό προσανατολισμό, παιχνίδια ευστοχίας, και πολλά ακόμη!

Δείτε Επίσης

Τα σχολεία κλείνουν και το παιχνίδι ξεκινά στο RIVER WEST, σε μία αρένα επιβίωσης για όλους!

Αφήστε το παιδί σας να ζήσει με τον καλύτερο τρόπο την παιδική του ηλικία, και μέσα από τη δράση και τις συγκινήσεις, να διαμορφώσει το χαρακτήρα του και να ωριμάσει πνευματικά και συναισθηματικά.

info
RIVER
WEST
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),
τηλ.801 22 25 050

Ναταλί Σαμπά
Παιδοψυχολόγος-Παιγνιοθεραπεύτρια

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top