Now Reading
Τα κρυφά ταλέντα κάθε ζωδίου στο κρεβάτι

Τα κρυφά ταλέντα κάθε ζωδίου στο κρεβάτι

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί και ο καθένας μας είναι μοναδικός με τον τρόπο του. Έχουμε τις χάρες μας, τα ταλέντα και την ξεχωριστή μας «προίκα» που αποτελεί κομμάτι της προσωπικότητάς μας αλλά και του κρυφού οπλοστασίου μας.
Κάθε ένα από τα δώδεκα άστρα του ζωδιακού κύκλου έχει συγκεκριμένες και σέξι «υπερδυνάμεις» στην κρεβατοκάμαρα. Αν και ορισμένα ζώδια έχουν τη φήμη ότι είναι «καλύτερα στο κρεβάτι» από άλλα (όλοι ξέρουμε τι διαδίδεται για τον Σκορπιό), είμαι εδώ για να αναφέρω ότι κάθε ζώδια έχει τα δικά του εφόδια για την τέχνη της αποπλάνησης. Ανακάλυψε λοιπόν το ταλέντο το δικό σου και του συντρόφου σου και αξιοποιήστε τα δεόντως! Αν διαβάζεις και του ωροσκόπου σου ακόμα καλύτερα – θα έχεις άλλον έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι ή τη… ζαρτιέρα σου!
Κριός: Τόλμη και γοητεία

Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη, τον πλανήτη της επιθυμίας, στον Κριό αρέσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλία στην κρεβατοκάμαρα. Είναι σίγουρος και πάντα έτοιμος να αποδώσει… — και η ορμή ανήκει στα ατού του.

Ταύρος: Αργά και σταθερά

Ο Ταύρος ως ζώδιο διαθέτει στις χαρακτηριστικές του ιδιότητες την αντοχή και στο ζώδιο αυτό ως προς τις ερωτικές του προτιμήσεις και δεξιότητες του αρέσει να εμπλέκει τις αισθήσεις για τη μέγιστη αποπλάνηση. Φαντάσου κεριά, μεταξωτά σεντόνια, πολλά χάδια και σεξ χωρίς όρια.

Δίδυμοι: το μέντιουμ του σεξ

Ο Δίδυμος έχει να κάνει με τις «φαντασιώσεις» αλλά και όλο το νοητό παιχνίδι της αποπλάνησης, σαν να σε υπνωτίζουν ερωτικά. Είτε σου στέλνουν εκφραστικά μηνύματα στη δουλειά είτε ψιθυρίζουν πικάντικες λέξεις στο αυτί σου, ξέρουν να ανάβουν και να διατηρούν την ερωτική φλόγα.

Καρκίνος: ψυχή και σεξ

Ακόμη και ένα one nigh stand με έναν καρκίνο μπορεί να αφήσει το αισθηματικό αποτύπωμα μιας οικείας σχέση. Η διαισθητική φύση του μπορεί να το κάνει να φαίνεται σαν να διαβάζει το μυαλό σας ενώ εκτελεί «γλωσσικές» ερωτικές ασκήσεις.

Λέων: σαν σταρ του σινεμά

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και όταν έρχεσαι κοντά με ένα Λιοντάρι, θα σε κάνει να νιώσεις σαν σταρ. Τα «δικά σας» βίντεο, οι σέξι φωτογραφίες, τα ιδιαίτερα εσώρουχα και ο «επαγγελματικός» φωτισμός δεν θα λείψουν.

Παρθένος: the divine

Μην αφήσεις το όνομα «παρθένος» να σε ξεγελάσει ή παραπλανήσει. Με κυβερνήτη τον Ερμή (πλανήτη του νου και της επικοινωνίας) σημαίνει ότι ο Παρθένος μπορεί να σκεφτεί μερικές πολύ περίτεχνες φαντασιώσεις, που να εμπεριέχει ένα αναλυτικό σενάριο παιχνίδια ρόλων και kinky διαλόγους.

Ζυγός: η τέχνη της σαγήνης
Για τον Ζυγό που κυβερνάται από την Αφροδίτη, το σεξ είναι τέχνη και το ερωτικό παιχνίδι είναι εξίσου δημιουργικό και ζωτικό κομμάτι ισότιμο με την ίδια την ερωτική πράξη. Οι Ζυγοί που προσανατολίζονται στην ισορροπία είναι ευέλικτοι στην κρεβατοκάμαρα, που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τόσο την κυριαρχία όσο και την υποταγή.

Σκορπιός: sex therapy

Είναι γνωστοί για τη σεξουαλική τους ικανότητα και το σεξ με έναν Σκορπιό μπορεί να μοιάζει πρωταρχικό, βαθύ και έντονο. Το σεξ στο κοινό, οι δονητές τηλεχειριστηρίου και οτιδήποτε άλλο με μια υπόδειξη μυστικότητας σε αυτό βρίσκεται στο τιμόνι του Σκορπιού.

Τοξότης: Ως τα αστέρια

Δείτε Επίσης

Το σεξ με έναν Τοξότη είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός – νέο, συναρπαστικό και άγριο. Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την πειραματική και περιπετειώδη φύση τους και τους αρέσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του ομαδικού σεξ.

Αιγόκερως: the boss

Στον Αιγόκερω αρέσει να είναι το αφεντικό τόσο στο γραφείο όσο και στην κρεβατοκάμαρα, ζητώντας από τους εραστές τους να είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος σε κάποιο δυναμικό παιχνίδι ρόλων.

Υδροχόος: αγάπη στην καινοτομία

Οι Υδροχόοι είναι μπροστά από την εποχή τους στα θέματα του ερωτικού μπουντουάρ, σκέφτονται έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια και ακόμα και στο σεξ τους αρέσουν τα παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας – σαν να συμμετέχεις σε καυτό πείραμα!

Ιχθύς: σεξ κι ευαισθησία

Το σεξ με Ιχθύ (παρόλο που προτιμά να πει «κάνω έρωτα») μπορεί να μοιάζει σαν ποίηση… και το ερωτικό παιχνίδι μπορεί πράγματι να περιλαμβάνει ποίηση. Ως πλάσμα του νερού και της ροής σκέφτεται το σεξ στο ντους, στο υδρομασάζ ακόμα και στη θάλασσα.

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top