Now Reading
Τα απαραίτητα του καλοκαιριού για όλη την οικογένεια

Τα απαραίτητα του καλοκαιριού για όλη την οικογένεια

Νους υγιής εν σώματι υγιεί

Tο καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι καλοκαιρινές διακοπές περιμένουν εσάς και την οικογένειά σας για χαλάρωση, ανεμελιά και πολλά μπάνια! Είτε αποφασίσετε να αποδράσετε για λίγο σε κάποιο νησί είτε μετακομίσετε στο εξοχικό σας, υπάρχουν κάποια απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να πάρετε μαζί σας, προκειμένου οι διακοπές να είναι για εσάς και τα παιδιά σας απολαυστικές και ξέγνοιαστες.

Επιτραπέζια παιχνίδια

Να είστε σίγουροι πως η περιβόητη φράση «Μαμά, βαριέμαι» θα κάνει την εμφάνισή της κάποιες φορές και προκειμένου να μη σας χαλάσει τη διάθεση προνοήστε να έχετε μαζί σας «εργαλεία-αντίδοτα» για τη στιγμή αυτή. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ένας τρόπος να διασκεδάσουν την οικογένεια τα μεσημέρια ή κάποιες καλοκαιρινές βραδιές και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Ζωγραφικές και παιχνίδια

Χαρτιά και μαρκαδόροι είναι πάντα ένας διασκεδαστικός τρόπος ψυχαγωγίας μια και τα περισσότερα παιδιά κρύβουν έναν καλλιτέχνη μέσα τους και το να ζωγραφίσουν τους κερδίζει την προσοχή. Μια καλή ιδέα είναι να πάρετε ανεξίτηλους μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουν πέτρες στην παραλία και να τις κρατήσετε σαν καλοκαιρινό ενθύμιο! Για τα μικρότερα παιδιά, πλαστελίνες, παραμύθια και το αγαπημένο τους παιχνίδι ή κάποιο λούτρινο ζωάκι θα τα βοηθήσουν να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και να νιώσουν ασφάλεια.

Φωτογραφική μηχανή για τα παιδιά

Μπορεί οι γονείς, λόγω των κινητών τηλεφώνων να μην παίρνετε πλέον φωτογραφικές μηχανές στις διακοπές, για τα παιδιά όμως δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να έχουν μια δική τους φωτογραφική, αδιάβροχη κατά προτίμηση, ώστε να απαθανατίσουν τις καλοκαιρινές στιγμές τους. Θα εκπλαγείτε από τις φωτογραφίες που θα τραβήξουν και θα κατανοήσετε την δική τους «οπτική» για το καλοκαίρι με την οικογένεια.

Αντηλιακά για όλη την οικογένεια

Δεν υπάρχει κάτι πιο ευεργετικό από τον καλοκαιρινό ήλιο για να θρέψει και να τονώσει τον οργανισμό σας, πόσο μάλλον μετά από έναν δύσκολο για όλους χειμώνα. Προσοχή όμως γιατί όσο ευεργετικός μπορεί να είναι, άλλο τόσο είναι και επικίνδυνος για το δέρμα, ιδιαίτερα των παιδιών. Για να μην έχετε παρατράγουδα, λοιπόν, είναι απαραίτητο να προμηθευτείτε πολύ καλά αντιηλιακά για όλη την οικογένεια, ανάλογα με την κάθε ηλικία του παιδιού.

Η FREZYDERM εξακολουθεί να αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο των μικρών μας φίλων κάτω από τον ήλιο, παρέχοντάς τους μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας ενάντια στις βλαβερές του επιδράσεις, μέσα από την πλούσια σε επιλογές βρεφική και παιδική αντηλιακή σειρά SUN CARE.

Το βρεφικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Baby Sun Care SPF 25 είναι η ιδανική επιλογή για τα πρώτα μπάνια του μωρού σας. Προσφέρει ασφαλή ηλιοπροστασία από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας (UVA-UVB-VIS-IR) μόνο με φυσικά φίλτρα και διαθέτει σύνθεση εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη, ειδικά σχεδιασμένη να σέβεται τη φυσιολογία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό για βρέφη και παιδιά, καθώς και για άτομα με ατοπική προδιάθεση ή/και δυσανεκτικά στα οργανικά φίλτρα. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει άρωμα.

Δείτε Επίσης

Το Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για νήπια, Infant Sun Care SPF 50+ προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία μόνο με φυσικά φίλτρα. Ενώ το Kids Sun Care SPF 50+ είναι ιδανικό για παιδιά μια και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία και μακρά παραμονή στο δέρμα κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης μέρας στη θάλασσα και στην παραλία, ή της βόλτας στο πάρκο, στην παιδική χαρά και όταν το παιχνίδι έξω δεν σταματά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παιδικό αντηλιακό με εντομοαπωθητικές ιδιότητες για πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο αλλά και από τις επιθέσεις των εντόμων παραλίας αλλά και το αντιηλιακό Sea Side Dry Mist SPF 50+προσώπου και σώματος, που είναι εύχρηστο καθώς απλώνεται σε βρεγμένο δέρμα και προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό και πολύ υψηλή προστασία κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Και επειδή κανένα παιδί δεν θέλει να διακόπτει το διασκεδαστικό παιχνίδι ή τις αθλοπαιδιές του στη βόλτα ή την παραλία το Kids Sun Care Wet Skin Spray SPF 50+,είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ψεκάζεται απευθείας ακόμη και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να σταματούν τα παιδιά το παιχνίδι και τα σπορ για σκούπισμα με την πετσέτα.

Καλή διάθεση

Η καλή διάθεση από μόνη της δεν θα σας διασφαλίσει την απόλαυση των καλοκαιρινών ημερών, αλλά θέλει και κόπο και τρόπο. Βρείτε τρόπους λοιπόν ώστε να μη σας χαλάει τίποτα και κανένας τη διάθεση, βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε όταν κάτι συμβαίνει και μάθετε να χαλαρώνετε ώστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Η καλή διάθεση μπορεί για τον καθένα να σημαίνει κάτι διαφορετικό και να χρειάζονται άλλες προϋποθέσεις, είναι σημαντικό να το συζητήσετε με τα παιδιά και να δείτε τι είναι αυτό που σας φτιάχνει και τι που σας χαλάει τη διάθεση. Στη συνέχεια ας έχει σκεφτεί ο καθένας τους τρόπους με τους οποίους χαλαρώνει ώστε αν χρειαστεί να τους εφαρμόσει, οι υπόλοιποι να του δώσουν το χρόνο για να το καταφέρει. Ευτυχώς το καλοκαίρι και οι διακοπές διαθέτουν πολλούς ευχάριστους περισπασμούς, ώστε αν κάτι σας χαλάσει τη διάθεση να βρείτε εύκολα κάτι όμορφο που θα σας φτιάξει το κέφι. Ειδικά αν έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top