Now Reading
Τέλεια νέα: ο Barney επιστρέφει με μια rebooted animated σειρά!

Τέλεια νέα: ο Barney επιστρέφει με μια rebooted animated σειρά!

Όλα όσα γνωρίζουμε για την επιστροφή ενός από τους πλέον αγαπημένους παιδικούς ήρωες

Η τηλεόραση των ’90s φαίνεται πως κατακτά την ποπ κουλτούρα του σήμερα, μιας που ο αγαπημένος ήρωας της παιδικής μας ηλικίας, ο Barney ο δεινόσαυρος, είναι έτοιμος να επιστρέψει στους δέκτες μας το 2024 με μια rebooted animated σειρά!

Με ηλικιακή απεύθυνση στα παιδιά προσχολικής ηλικίας, το relaunched show θα γνωρίσει τον γιγαντιαίο μωβ δεινόσαυρο και τους φίλους του στη νέα γενιά μέσα από επεισόδια γεμάτα από μουσική που διδάσκει την αγάπη, το νόημα της κοινότητας και την ενθάρρυνση. Πίσω από το ολοκαίνουριο project βρίσκεται η Mattel Television η οποία θα είναι συμπαραγωγός της σειράς μαζί την Nelvana της Corus Entertainment.

Η σειρά θα αποτελεί μέρος του relaunch που σχεδιάζει η Mattel για το franchise από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, μέχρι μια πλήρη σειρά παιδικών παιχνιδιών, βιβλίων και ρούχων. Και οι ενήλικοι fans ωστόσο του Barney δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, μια που η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία και μιας σχετικής σειράς ρούχων και αξεσουάρ!

«Το μήνυμα του Barney για αγάπη και καλοσύνη έχει περάσει το τεστ του χρόνου» δήλωσε ο Josh Silverman, Chief Franchise Officer και Global Head of Consumer Products της Mattel. «Θα δώσουμε βάση στη νοσταλγία ανάμεσα στις διαφορετικές γενιές που μεγάλωσαν με τον Barney και είναι τώρα γονείς και οι ίδιοι, και θα παρουσιάσουμε τον θρυλικό μωβ δεινόσαυρο σε μια νέα γενιά παιδιών και οικογενειών ολόκληρου του κόσμου, με νέο περιεχόμενο, προϊόντα και εμπειρίες».

Δείτε Επίσης

Το Barney & Friends δημιουργήθηκε από την Sheryl Leach, την Kathy Parker και τον Dennis DeShazer. Η σειρά προβλήθηκε από το 1992 μέχρι και το 2010, αν και απέσπασε κατά τη διάρκειά της πολλαπλές αρνητικές κριτικές. Μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ δύο μερών με τίτλο I Love You, You Hate Me, που έκανε την πρεμιέρα του στο Peacock και ανέλυε την «σκοτεινή πλευρά» της σειράς. Ως προς τη live-action Barney movie που είχε ανακοινωθεί πρόσφατα, ο Daniel Kaluuya φαίνεται πως συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο project.

Κι όμως, ο Barney επιστρέφει με μια rebooted animated σειρά! – Platform.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top