Now Reading
Σπιτικές στιγμές με την οικογένεια

Σπιτικές στιγμές με την οικογένεια

Ιδέες για να τονώσετε την επαφή και τον οικογενειακό σας δεσμό

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να μας αναγκάζει να μένουμε περισσότερο από ποτέ στο σπίτι και ίσως να δοκιμάζει τις αντοχές και το κουράγιο γονιών και παιδιών, ωστόσο μας ωθεί ταυτόχρονα να γίνουμε ευρηματικοί και να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας. Και το κυριότερο μας δίνει τη μοναδική και πολύτιμη ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας και ειδικά με τα παιδιά μας.

Επειδή μπορεί ήδη να δοκιμάσατε κάποιες ιδέες σε προηγούμενες καραντίνες σας έχουμε μερικές ακόμα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφα αλλά και να τονώσετε την επαφή και τον οικογενειακό σας δεσμό.

Επιτραπέζια παιχνίδια

Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικός τρόπος από το να βρεθεί ολόκληρη η οικογένεια μαζί για να παίξει ένα αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι. Οι ενήλικες έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν την παιδική τους ηλικία και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την «παιδική» πλευρά των γονιών τους και να διασκεδάσουν μαζί τους. Προμηθευτείτε ανάλογα με την ηλικία τους τα κατάλληλα επιτραπέζια και δώστε ραντεβού στο σαλόνι για δυνατές «μάχες» και πολύ γέλιο.

Βραδιά καραόκε

Δεν χρειάζεστε εξειδικευμένα μηχανήματα για να βρείτε δικαιολογία προκειμένου να ακούσει η υπόλοιπη οικογένεια την υπέροχη-ή όχι τόσο υπέροχη-φωνή σας. Ένα μικρόφωνο (δεν είναι απαραίτητο) και έναν υπολογιστή από όπου θα αναζητήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια σε μορφή καραόκε και είστε έτοιμοι για το show! Για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μπορείτε να έχετε προγραμματίσει την ημέρα και ώρα που θα τραγουδήσετε ώστε αν θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ που θα ταιριάζουν με το τραγούδι σας. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε ο καθένας από ένα καλλιτεχνικό όνομα για την περσόνα που θα έχετε δημιουργήσει, ώστε να υπάρχει περιέργεια από τα υπόλοιπα μέλη για το τι θα ακολουθήσει! Άλλωστε σημασία δεν έχει αν έχετε καλή φωνή ή όχι, αλλά το να απολαύσετε μια μοναδική βραδιά γέλιου και φωνητικής γνωριμίας με την ίδια σας την οικογένεια.

Δημιουργικό πρωινό

Δείτε Επίσης

Και αν θέλετε να μεταμορφώσετε ένα πρωινό ξύπνημα μιας κοινής ημέρας σε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης, που όλοι θα έχουν να θυμούνται, τότε δεν έχετε παρά να παίξετε με την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης και να τους ξυπνήσετε με την πιο μοσχομυριστή μυρωδιά του κόσμου. Με τα Croissants βουτύρου από τη Χρυσή Ζύμη στον φούρνο θα πετύχετε μόλις σε 15’ το ιδανικό αποτέλεσμα του ξυπνήματος των αισθήσεων γιατί εκτός από μυρωδάτα είναι πεντανόστιμα και κατάλληλα για ένα λαχταριστό πρωινό. Και επειδή δεν αρκούμαστε σε κάτι κοινό, τι καλύτερο να βάλουμε όλη την οικογένεια να συμμετέχει δημιουργικά σε όλο αυτό με το να «γεμίσει» ο καθένας το Croissant βουτύρου του με την γέμιση της επιλογής του! Πραλίνα, μαρμελάδα, φρούτα, τυρί, μέλι ή ακόμα και toppings με χρωματιστά sprinkles μπορούν να απογειώσουν τη δημιουργικότητά σας μαζί με τις αισθήσεις σας και να απολαύσετε όλοι μαζί ένα πραγματικά ξεχωριστό πρωινό που δεν έτυχε… αλλά πέτυχε!

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top