Now Reading
Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 17:30, η πιανίστα Νίνα Καραμανώλη θα βρεθεί στον IANO

Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 17:30, η πιανίστα Νίνα Καραμανώλη θα βρεθεί στον IANO

Σε μια «οικογενειακή υπόθεση» όπου θα τραγουδήσουν μαθητές και γονείς (και όχι μόνο)…

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 17:30 η πιανίστα Νίνα Καραμανώλη θα βρεθεί στον IANO της Αθήνας σε μια «οικογενειακή υπόθεση» όπου θα τραγουδήσουν μαθητές και γονείς (και όχι μόνο) και θα σμίξουν οι γενιές μέσω της μουσικής.

 

Λίγα λόγια για τη Νίνα Καραμανώλη

Η Νίνα Καραμανώλη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος πιάνου με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Β’ βραβείο παρακολουθώντας μαθήματα με την διακεκριμένη πιανίστα Νέλλη Σεμιτέκολο στο ωδείο Αθηναίον αποφοιτώντας το 2005. Έκτοτε, ασχολείται κατά το περισσότερο με την εκπαίδευση, διδάσκοντας συστηματικά πιάνο σε διάφορες ηλικιακές ομάδες χωρίς να λείπει η παρουσία της σε ρεσιτάλ και την δισκογραφία, καθώς επίσης και επιλεκτικά η συμμετοχή της σε παράστασεις της εναλλακτικής έντεχνης και σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν η συνεργασία της με την πιανίστα Χλόη Καμπέρου και η συμμετοχή της σε δίσκους και παραστάσεις του συγκροτήματος “Κίτρινα ποδήλατα ” και της μουσικού Φένιας Χρήστου. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η πρωτοβουλία της να οργανώνει δύο περίπου φορές τον χρόνο, κλειστές μουσικές συγκεντρώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που βασικό στόχο έχουν την επαφή των μαθητών με την σκηνή καλλιεργώντας έτσι την αυτοπεποίθηση και την ισορροπημένη επικοινωνία της εξέλιξης της μουσικής τους ενασχόλησης με το οικογενειακό τους περιβάλλον. Η τελευταία παράσταση των παιδιών τελέσθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιούνιο του 2019.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

 

Δείτε Επίσης

Διοργάνωση: εκδόσεις Μετρονόμος

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

 

Link Εκδήλωσης:  ianos.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top