Now Reading
Πώς να περιποιηθείς το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πώς να περιποιηθείς το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το μυστικό για ένα τέλειο δέρμα χωρίς ραγάδες και ουλές!

Συγχαρητήρια είσαι έγκυος! Ξαφνικά κάτι αλλάζει στη ζωή σου και βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου να σε προσέχουν και να σε “κακομαθαίνουν” με ότι κι αν λαχταρήσεις! Όσο όμως και αν σε προσέχουν οι άλλοι, το πιο σημαντικό είναι να δώσεις εσύ ιδιαίτερη σημασία στον εαυτό σου και στη ζωή που κουβαλάς μέσα σου. Η διατροφή σου, η διάθεσή σου, η θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων αλλά και η περιποίησή του σώματός σου είναι όλα όσα θα πρέπει να ασχοληθείς για να σε φροντίσεις και για να σε κάνεις την πιο υπέροχη, λαμπερή και χαρούμενη μανούλα του κόσμου.

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο ξεχωριστή κι εντυπωσιακή περίοδος στη ζωή σου και μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα ζήσεις, θα παρατηρήσεις και το δέρμα σου να αλλάζει. Αυτό συμβαίνει γιατί η επιδερμίδα σου έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από φροντίδα και περιποίηση, κάθε στιγμή της ημέρας. Άλλωστε, το σώμα σου «φιλοξενεί» μια νέα ζωή και είναι πολύ φυσικό να περνάει από πολλές μεταβολές κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών. Το δέρμα ειδικά, έρχεται αντιμέτωπο με διάφορες προκλήσεις, όπως είναι οι ανεπιθύμητες ραγάδες ή ουλές, τις οποίες μπορείς να αντιμετωπίσεις χωρίς άγχος με τον πιο απλό τρόπο· τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την εγκυμοσύνη.

Το μυστικό βρίσκεται στο πολύτιμο και αγνό έλαιο περιποίησης, το Bio-Oil. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, πλούσια σε βιταμίνες, φυσικά έλαια και το παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό Purcellin oil, το Bio-Oil θα γίνει ο πιο πιστός σου φίλος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτελεί το Νο1 προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες, ενώ έχει κερδίσει πάνω από 314 βραβεία παγκοσμίως. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσένα; Ό,τι πρόκειται για την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τη φροντίδα και προστασία της επιδερμίδας σου σε αυτούς τους τόσο ξεχωριστούς μήνες που διανύεις. Το Bio-Oil συμβάλλει στην πρόληψη της εμφάνισης ραγάδων, καθώς και στην εξομάλυνση παλαιότερων, ενώ ενισχύει αποδεδειγμένα την ελαστικότητα του δέρματος και τα επίπεδα ενυδάτωσής της.

Δοκίμασε να εντάξεις το Bio-Oil στην καθημερινότητά σου, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και του θηλασμού και θα μας θυμηθείς! Πώς;

Για να προλάβεις τη δημιουργία ραγάδων, κάνε καθημερινά μασάζ με Bio-Oil στην κοιλιά, τους γοφούς, το κάτω μέρος της πλάτης και τους άνω μηρούς σου, δύο φορές την ημέρα από την αρχή του δεύτερου τριμήνου.

Δείτε Επίσης

Σε περίπτωση που έχεις ραγάδες από προηγούμενη εγκυμοσύνη, ή αποκτήσεις νέες μετά την κύηση, το Bio-Oil θα σταθεί και πάλι στο πλευρό σου. Χρησιμοποίησε το δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον τρεις μήνες και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή, ακόμα κι αν έχεις εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα, άλλωστε όσο πιο ερυθρό το χρώμα των ραγάδων, τόσο πιο «εύκολη» γίνεται η λείανσή τους!

Κάθε εγκυμοσύνη, όμως, είναι μοναδική, όπως και το δέρμα σου! Γι’ αυτό ό,τι πρόκληση κι αν παρουσιαστεί, να είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις να την αντιμετωπίσεις την κατάλληλη φροντίδα και φυσικά με σύμμαχο το Bio-Oil!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top