Now Reading
Πώς να καταφέρεις να γυμναστείς 30 λεπτά την ημέρα

Πώς να καταφέρεις να γυμναστείς 30 λεπτά την ημέρα

Χωρίς να κάνεις γυμναστική…

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Σήμερα κορίτσια ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθώ καθημερινά, ειδικά όταν έχω πάρα πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνω να πάω ούτε γυμναστήριο, ούτε να βγω για το 20λεπτο περπάτημα, που όλοι λένε ότι πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα. Έχω λοιπόν βρει κάποια τρικ για να γυμνάζομαι, ενώ συγχρόνως κάνω άλλες δουλειές.

12 λεπτά το πρωί, όσο κρατάει η προετοιμασία του πρωινού:

Θα μου πεις, κάνεις 12 λεπτά να φτιάξεις πρωινό; Μάλιστα με το ρολόι στο χέρι. Έτσι όση ώρα δουλεύει ο βραστήρας και ψήνεται το τοστ προλαβαίνω να κάνω:

– περίπου 10 βαθιές αναπνοές και 10 εκπνοές από το στόμα.

– 3 σετ με επικύψεις και καπάκι τρεις ανατάσεις των χεριών, αλλά προσπαθώ να τα τεντώσω πολύ ψηλά ( εντάξει μοιάζω λίγο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ελληνική ταινία, αλλά δεν με βλέπει και κανένας. Μόνο ο σκύλος μου).

– 8 με 10 πηδηματάκια επί τόπου.

– 50 γροθιές στον αέρα με τα δύο χέρια εναλλάξ ( αυτό είναι εμπνευσμένο από το TAE BO) για να ξυπνήσει όλο το σώμα και νομίζω είναι πολύ καλό για τα χέρια. Μετά έχει αρχίσει να καίγεται το τοστ και απλά σταματάω….

– αν δεν πεινάω πολύ, κάνω  10 κοιλιακούς και 10 ραχιαίους πριν πιάσω τον καφέ και το τοστ.

3 λεπτά όσο βουρτσίζω τα δόντια μου

Δείτε Επίσης

Αυτό έχει δύο καλά. Και βουρτσίζω πολλή ώρα τα δόντια μου και προλαβαίνω να κάνω μπροστά στο νιπτήρα 3 σετ ασκήσεων για τα πόδια. Συνήθως πάω το πόδι τέρμα πίσω 12 φορές. Μια το ένα και μια το άλλο. Ή φέρνω ευθεία το πόδι και λυγίζω το γόνατο πάνω κάτω 12 φορές.

20 λεπτά όση ώρα κάνω πιστολάκι

Εδώ μιλάμε για κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής. Κρατώ με το δεξί χέρι το πιστολάκι και με το αριστερό κάνω κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης χεριού, σαν να κρατούσα βαράκια. Μετά αλλάζω χέρι και πάω όλα τα σετ από την αρχή.

Επίσης στα 20 αυτά λεπτά με το πιστολάκι στο χέρι και μπροστά στον καθρέφτη, προλαβαίνω να κάνω αναπνοές, 3 σετ για τα  πόδια, στροφές κορμού, ασκήσεις για το στήθος. Τα πάντα όλα. Και όλο αυτό φυσικά γίνεται κάθε μέρα και ναι, θεωρώ ότι λειτουργεί σαν κανονική γυμναστική!

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top