Now Reading
Πώς να αναβαθμίσεις το κολάν σου

Πώς να αναβαθμίσεις το κολάν σου

Φρέσκιες ιδέες για να φορέσεις το πιο χρηστικό ρούχο της γκαρνταρόμπας σου

Από την Κέλλυ Νόβακ

Ποια γυναίκα δεν έχει τουλάχιστον ένα κολάν στην ντουλάπα της; Προσωπικά, έχω 5. Τα φοράω όλα συνέχεια! Ας το παραδεχτούμε λοιπόν: το κολάν είναι παντελόνι. Ορίστε! Το είπα! Κάθε σχεδιαστής μόδας, κάθε brand αν διάβαζε αυτά που γράφω, παίζει και να με έβαζε στο Σύνταγμα δεμένη σε ένα στύλο για παραδειγματισμό! Αρνούμαι όμως να κρύψω πια, αυτό που σκεφτόμαστε όλες οι γυναίκες!

Βασικά, νομίζω ότι είναι μικρής σημασίας το που θα κατηγοριοποιήσουμε το κολάν. Το θέμα είναι ένα: όλες οι γυναίκες το αγαπάμε. Όλες όμως! Γνωστές και… άγνωστες!

Και το λέω αυτό γιατί και οι αγαπημένες σας celebrities, γυναίκες που ντύνονται πολύ ωραία, το αγαπούν κι αυτές το ίδιο με εμάς!

Το φοράνε συνέχεια λοιπόν. Και μέσα από τις εμφανίσεις αυτών των γυναικών αντλούμε έμπνευση για το πώς να το συνδυάσουμε κι εμείς, αναβαθμίζοντάς το λιγάκι και δημιουργώντας νέους, φρέσκους συνδυασμούς!

Συνδύασέ το με ένα κρουαζέ jacket ή τοπ το οποίο θα το κάνει να δείχνει λίγο πιο «καλό» και όχι τόσο casual.

Για τις πιο τολμηρές, ένα ψηλόμεσο κολάν και ένα cropped τοπ είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Για ένα πιο business like σύνολο ολοκλήρωσε το look με χαμηλά μποτάκια και ένα μακρύ παλτό.

Μετέτρεψε το casual κολάν στο πιο luxe συνδυάζοντάς το με ένα γούνινο jacket ή παλτό.

Δείτε Επίσης

Ένα oversized φουτεράκι ή πουλόβερ έχει «φτιαχτεί» για να το φοράς με κολάν!

Ένα δερμάτινο κολάν είναι μια μίνι «ωδή» στο casual ντύσιμο. «Παίξε» με τις αναλογίες φορώντας ένα τοπ μέχρι τους γοφούς και ένα πολύ μακρύ παλτό.

Πηγή: AllYou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top