Now Reading
Πώς θα σχηματίσεις τα τέλεια φρύδια

Πώς θα σχηματίσεις τα τέλεια φρύδια

Το καλύτερο tip για να τα αποκτήσεις.

Συντάκτης: Kelly Novak

Είχα διάβασει κάπου ότι όλα ξεκίνησαν λόγω της Cara Delevingne. Το γνωστό μοντέλο, έκανε τάση τα παχιά φρύδια (γιατί έχει η ίδια πυκνά φρύδια). Από τότε, η Google αναφέρει σε έρευνά της, ότι γυναίκες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να γκουγκλάρουν την φράση “big eyebrows” (=μεγάλα φρύδια), συνέχεια!

Μαζί με την άνθιση της καριέρας της Cara λοιπόν, άνθισε και η τάση των έντονων φρυδιών. Και τα ωραία, καλοσχηματισμένα φρύδια, είναι αυτά που θα τονίσουν το βλέμμα μιας γυναίκας (και άντρα) χωρίς καν να χρειαστεί φορέσει και καθόλου μακιγιάζ.

Έχοντας λοιπόν, κάνει –αναπόφευκτα- πολλά λάθη στο πώς να τα βάψω (έχω εξάλλου αρκετά αραιά φρύδια), όταν διάβασα αυτό το tip, τα πάντα άλλαξαν.

Το μυστικό λοιπόν που προτείνουν αρκετοί beauty experts, και που πλέον εφαρμόζω κι εγώ, είναι αρχικά, να ξεκινήσεις σχεδιάζοντας μερικές μικρές γραμμές στο μπροστινό μέρος του φρυδιού. Βέβαια, αυτό που πρέπει να προσέξεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ είναι το μήκος απ’ όπου θα ξεκινήσεις να σχηματίζεις το φρύδι, να μην ξεπερνάει το 1 εκατοστό από το πραγματικό (φρύδι). Βάφοντας τα φρύδια σου περισσότερο απ’ όσο πρέπει, τα κάνει να δείχνουν ψεύτικα. Αφού, δώσεις βάση σε αυτό, τότε συνέχισε ορίζοντας το σχήμα των φρυδιών σου. Τότε με μικρές, κοφτές κινήσεις, βάψε το εσωτερικό του φρυδιού. Στο ενδιάμεσο είναι σημαντικό να χτενίζεις πολύ καλά τα φρύδια σου, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε Επίσης

Kεντρική φωτό: instagram @caradelevingne

Πηγή: AllYou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top