Now Reading
Πώς θα εξασφαλίσετε ένα ισορροπημένο γεύμα για το μωρό σας, όταν δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε;

Πώς θα εξασφαλίσετε ένα ισορροπημένο γεύμα για το μωρό σας, όταν δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε;

Τη λύση προσφέρει η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων και δημητριακών Nestlé Naturnes Bio, τα οποία μπορείτε να δώσετε όπως είναι στο μικρό σας ή να προσθέσετε σε σούπες, σμούθι και άλλες γρήγορες συνταγές!

Τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας μου έχουν άρωμα κρέμας μπισκότου: εκείνης που η μητέρα μου έδινε σχεδόν καθημερινά στη μικρότερη αδερφή μου. Ήταν η εποχή που τα έτοιμα βρεφικά γεύματα αντιμετωπίζονταν ως ένα θαύμα της τεχνολογίας που έλυνε τα χέρια στις προσφάτως χειραφετημένες γυναίκες οι οποίες αγωνίζονταν να συνδυάσουν καριέρα και ανατροφή παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση επιστροφής στο σπιτικό φαγητό, που κανένας δεν αμφιβάλλει ότι είναι αξεπέραστο, παρ’ όλα αυτά οι γυναίκες συνεχίζουμε να έχουμε ελάχιστο χρόνο για μαγείρεμα. Για τις πιο πολυάσχολες μέρες λοιπόν, αλλά και για ειδικές περιστάσεις όπως ένα ταξίδι με το μωρό, τη λύση έρχεται να δώσει, από τον 5ο κιόλας μήνα του μικρού μας, η σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων και δημητριακών Nestlé Naturnes Bio.

Η νέα αυτή σειρά κλείνει μέσα της όλη την αγνότητα και την απλότητα της φύσης, αφού όλα τα υλικά της (φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και κρεατικά) είναι 100% βιολογικά και προέρχονται από επιλεγμένες καλλιέργειες.

Μέσα σε κενό αέρος και με τον πιο ασφαλή τρόπο, η Nestlé έχει κλείσει τα καλύτερα βιολογικά υλικά και έχει δημιουργήσει γεύματα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικών, τα οποία διατηρούν αναλλοίωτες τις θρεπτικές ιδιότητές τους.

Συγκεκριμένα, η σειρά Nestlé Naturnes Bio περιλαμβάνει:

Βιολογικό γεύμα λαχανικών σε βαζάκι με αρακά, μπρόκολο και κολοκυθάκι.

Βιολογικό γεύμα φρούτων σε βαζάκι με μήλο, ροδάκινο και βερίκοκο.

Βιολογικό γεύμα φρούτων σε βαζάκι με αχλάδι και μπανάνα.

Βιολογικό γεύμα ζυμαρικών (κους κους) σε βαζάκι με κοτόπουλο.

Βιολογικό γεύμα ζυμαρικών σε βαζάκι με σάλτσα κρέατος.

Βιολογικά βρεφικά δημητριακά με σιτάρι και βρώμη.

Δείτε Επίσης

Βιολογικά βρεφικά δημητριακά με σιτάρι και βρώμη και γεύση βανίλιας.

Βιολογικά βρεφικά δημητριακά με γάλα, με σιτάρι και βρώμη και μπανάνα.

Με υπέροχη γεύση, αυτά τα προϊόντα μπορούν είτε να δοθούν ως ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα είτε να συμπρωταγωνιστήσουν, μαζί με άλλα υλικά της επιλογής μας, σε πρωτότυπες συνταγές για σούπες, σμούθι, σαλάτες κ.λπ. είτε να αναλάβουν το… δευτεραγωνιστικό ρόλο συνοδεύοντας κρέας και άλλα γεύματα.

Για παράδειγμα, σε ένα πολύ πρακτικό workshop ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μάς έδειξε πώς να φτιάξουμε ένα πεντανόστιμο, θρεπτικό σμούθι από βιολογική φρουτόκρεμα Nestlé, φυσικό χυμό πορτοκαλιού και δυόσμο, χυμό που εκτός από το μωρό μας (ανάλογα με την ηλικία του πάντα) μπορεί να απολαύσει και το μεγαλύτερο παιδί μας. Ή πώς να δημιουργήσουμε μια πατατοσαλάτα, με βρασμένες πατάτες, ωμό σέλινο, καρότο και ένα βαζάκι βιολογικού γεύματος λαχανικών Nestlé.

Μπορούμε, ακόμα, να προσθέσουμε το βιολογικό γεύμα λαχανικών σε μια κρεατόσουπα, να νοστιμίσουμε με βιολογική φρουτόκρεμα το γιαουρτάκι του μωρού μας ή να αντικαταστήσουμε στις σπιτικές τηγανίτες μας το αλεύρι με βιολογικά βρεφικά δημητριακά. Στους γευστικούς συνδυασμούς με προϊόντα της σειράς Nestlé Naturnes Bio, που μπορούν να λειτουργήσουν ως εύκολες και υγιεινές λύσεις, χορταίνοντας όλη την οικογένεια στο άψε σβήσε, το μοναδικό όριο είναι η φαντασία μας.
Περισσότερες πληροφορίες: www.nestle.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top