Now Reading
Πόσοι νομίζεις ότι χωράνε στο κρεβάτι σου;

Πόσοι νομίζεις ότι χωράνε στο κρεβάτι σου;

Σίγουρα όχι ακάρεα & μικροοργανισμοί

Γνωρίζεις ότι το στρώμα του κρεβατιού μας μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ακάρεα σκόνης; Μιλάμε για τους μικροσκοπικούς, αόρατους στο μάτι οργανισμούς, που κρύβονται κατά εκατομμύρια σε υφασμάτινες επιφάνειες και ως επί το πλείστον στο στρώμα του κρεβατιού μας.
Εκεί, πολλαπλασιάζονται γρήγορα και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, ενώ, αν κάποιος έχει ευαισθησία σ’ αυτά, μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας, μπουκωμένη μύτη, άσθμα, κοκκίνισμα ματιών, φαγούρα, δερματικό ερεθισμό και σε βαρύτερες περιπτώσεις, βήχα ή και επεισόδια δύσπνοιας. Τα συμπτώματα εμφανίζονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανάλογα και με τις συνθήκες υγρασίας.

Τη λύση σ’ αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση δίνει το νέο AROXOL για ακάρεα με φυτική γερανιόλη που καταπολεμά τα ακάρεα με φιλικό τρόπο, αλλά απόλυτα αποτελεσματικό. Το γεγονός ότι δεν περιέχει επιβαρυντικές ουσίες για τον άνθρωπο αλλά, αντίθετα, δρα φιλικά και με σεβασμό προς το σώμα μας, κάνει το νέο AROXOL για ακάρεα κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα, χαλιά, υφασμάτινες επιφάνειες κ.α.

Αν, λοιπόν θέλεις να απαλλαγείς από τέτοιου είδους αλλεργικά συμπτώματα, τα οποία συνήθως επιδρούν αρνητικά και στη διάθεση και στις καθημερινές δραστηριότητές μας ή απλώς επιθυμείς ένα στρώμα καθαρό, απαλλαγμένο από έντομα & μικροοργανισμούς, ψέκασε άφοβα με το νέο AROXOL για ακάρεα, το οποίο καταπολεμά επίσης, κατά τον ίδιο τρόπο, σκόρους, ψύλλους και κοριούς.

Δείτε Επίσης

AROXOL. Πάντα περισσότερα!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top