Now Reading
Προστατεύστε από το σκόρο τα αγαπημένα σας ρούχα και χαλιά!

Προστατεύστε από το σκόρο τα αγαπημένα σας ρούχα και χαλιά!

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι με τη σειρά προϊόντων Vapona.

Και αυτή τη σεζόν, προστατεύστε από το σκόρο τα αγαπημένα σας ρούχα και χαλιά!

Υποδεχτείτε την άνοιξη και ετοιμαστείτε για το πακετάρισμα των χειμωνιάτικων ρούχων με τη σειρά προϊόντων Vapona!

Με την ισημερία και τη θερινή αλλαγή της ώρας, προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για το πακετάρισμα των χειμωνιάτικων ρούχων και το μάζεμα των χαλιών. Σύμμαχος του νοικοκυριού σας για ακόμα μία σεζόν είναι η Vapona με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της. Προστατεύστε και αποθηκεύστε τα ρούχα σας με ασφάλεια και πείτε αντίο στο σκόρο!

Η σειρά προϊόντων της Vapona αποτελείται από καινοτόμα και εύχρηστα σκοροκτόνα όπως τα Vapona Sticker (Αυτοκόλλητο) με διάρκεια δράσης 6 μηνών και πανεύκολη τοποθέτηση κι αφαίρεση από συρτάρια και ντουλάπια, για να προστατεύσετε μάλλινα, δερμάτινα και χαλιά. Ταυτόχρονα, εμπιστευτείτε την αγαπημένη Vapona Κρεμάστρα για την ντουλάπα σας και σε περίπτωση που θέλετε άρωμα, τη Vapona Κρεμάστρα με άρωμα λεβάντας.

Για τα μάλλινα και τα χαλιά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, επίσης, τα Vapona φυλλαράκια, ενώ ακόμη μπορείτε να προστατεύσετε τους αποθηκευτικούς χώρους της κουζίνας σας με τις παγίδες σκόρου τροφίμων Vapona. Για άρωμα που διαρκεί όλη τη σεζόν και για αίσθηση φρεσκάδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Vapona Gel λεβάντας αλλά και Vapona Ταμπλέτες λεβάντα.

Δείτε Επίσης

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές Vapona και προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι χωρίς έγνοιες.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top