Now Reading
Ποια σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα είναι κλειστά στις 10/3 λόγω της κακοκαιρίας

Ποια σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα είναι κλειστά στις 10/3 λόγω της κακοκαιρίας

Με τη λίστα στην Αττική να ενημερώνεται συνεχώς

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την λίστα με τα κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την ώρα συνεδριάζουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και δήμαρχοι της Αθήνας προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Αθήνα.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών – ΠΑΓΕΤΟΣ , την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Νεστορίου θα γίνει στις 09:00 π.μ.

Δήμος Άργους Ορεστικού

Με απόφαση Δημάρχου, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, την Πέμπτη 10  και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15.

Θεσσαλία

Δήμος Παλαμά

Με απόφαση του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου το πρωί της Πέμπτης (10/3) τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλαμά θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ.

Αιτία είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός που αναμένεται να επικρατούν στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας “Φίλιππος” που είναι σε εξέλιξη.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Παλαμά και Προαστίου) θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αττική

  1. Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής
  2. Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο οποίο θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας τα οποία θα είναι κλειστά.
    3. Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.
    Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις παρακάτω Περιφερειακές ενότητες:
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα
    • Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
    • Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
    • Στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα
    • Στο Δυτικό τομέα Αθηνών

Εύβοια

Τη διακοπή μαθημάτων, για την Πέμπτη 10/3/2022 και την Παρασκευή 11/3/2022 σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια ), λόγω των καιρικών συνθηκών αποφάσισε ο Δήμαρχος, Γιώργος Ψαθάς.

Κοζάνη

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Επίσης, αναστέλλεται και η λειτουργία των Εσπερινών Γυμνασίων, Λυκείων, Εσπερινών ΕΠΑΛ την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

Η επερχόμενη κακοκαιρία «Φίλιππος» σήμανε συναγερμό (και) στην Περιφέρεια Αττικής καθώς αυτή την ώρα πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη του Γιώργου Πατούλη με τους δημάρχους της Αττικής.

Δήμος Παλλήνης

Κλειστά Σχολεία και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί την Πέμπτη 10 Μαρτίου

Λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας «Φίλιππος», με Απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι με Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10.3, δια ζώσης εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική.

Δήμος Θηβών

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022.

Δείτε Επίσης

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα Γυμνάσια και Λύκεια σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων.

Β) Τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

Οι παιδικοί σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στις Κοινότητες Κυριακίου και Αγίας Τριάδας θα είναι κλειστά αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές αυτές.

Σε ενδεχόμενη επιδείνωση του καιρού και διεύρυνση των πληττόμενων περιοχών, θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση.

Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες), αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.

Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη, όλη η λίστα (Συνεχής Ενημέρωση) | Ειδησεις (dikaiologitika.gr)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top