Now Reading
Ποια είναι η ιδανική ράτσα σκύλου για συμβίωση με παιδί; Το Pets&Friends μας απαντά!

Ποια είναι η ιδανική ράτσα σκύλου για συμβίωση με παιδί; Το Pets&Friends μας απαντά!

Σχεδόν όλα τα παιδιά κάποια στιγμή ζητάνε από τους γονείς τους έναν σκύλο και μάλιστα με επιμονή, αφού η…

 

Σχεδόν όλα τα παιδιά κάποια στιγμή ζητάνε από τους γονείς τους έναν σκύλο και μάλιστα με επιμονή, αφού η συντροφιά του είναι για αυτά πολύ ιδιαίτερη και διασκεδαστική. Σύμφωνα μάλιστα με επιστημονικές έρευνες έχει προκύψει ότι η συμβίωση σκύλου με το παιδί, γεννά στο ίδιο θετικά συναισθήματα που το ακολουθούν για μία ζωή.

 

 

 

Ας δούμε τι απαντά γνωστό petshop στις απορίες των γονέων, σχετικά με το ποια ράτσα είναι κατάλληλη και πιο φιλική για την συμβίωση με το παιδί και την οικογένεια γενικότερα:

 

       Λαμπραντόρ

pet2

 

Η πασίγνωστη αυτή ράτσα έχει τα πιο «παιδικά» χαρακτηριστικά από μόνη της, γεγονός που την καθιστά από τις πρώτες επιλογές σας για να προσθέσετε ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια. Είναι υπομονετικό, παιχνιδιάρικο, προστατευτικό και πιστό! Το μόνο που ίσως σας κάνει να διστάζετε, είναι το μέγεθός του, αν δεν έχετε κήπο.

  

          Σέτερ

pet3

Πανέμορφο κόκκινο τρίχωμα, μεσαίο μέγεθος και πολλή δράση! Τα ιδιαιτέρως κινητικά παιδιά, που τους αρέσει να τρέχουν, να παίζουν και δεν μπορούν εύκολα να κάτσουν σε μία γωνιά, μπορούν να βρουν τον ιδανικό συνοδοιπόρο στο παιχνίδι, που δεν θα τους προδώσει ποτέ.

           

 

            Κόλεϊ

pet4

Η γνωστή σε όλους Λάση! Το Κόλεϊ είναι ένα ευγενικό και ήσυχο σκυλί, που σπάνια αγριεύει και γίνεται εχθρικό. Ιδανικό για την παρέα των παιδιών σας. Το τρίχωμά του είναι τόσο μαλακό που θα το λατρέψετε.

 

 

Βρείτε ένα πιστοποιημένο petshop για να απευθυνθείτε, να ρωτήσετε όλες σας τις απορίες και να ανακαλύψετε και άλλες ράτσες που θα δώσουν απεριόριστη χαρά στο μικρό σας.

     Και μην ξεχνάτε, ότι ανάμεσα στα οφέλη της απόκτησης του νέου μέλους της οικογένειας, το παιδί:

          Θα γίνει πιο κοινωνικό

               Θα μάθει την αξία και την σημασία της φιλίας και του σεβασμού

                Θα μάθει να είναι υπεύθυνο με την φροντίδα του τετράποδού του

Ευχαριστούμε πολύ το onlinepetshop, PetsFriends, για τις πολύτιμες συμβουλές του!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top