Now Reading
Παραμύθια & Μουσική – Θυμός & Φιλία

Παραμύθια & Μουσική – Θυμός & Φιλία

Κυριακή πρωί 3 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Συναισθημάτων

«Θυμός και Φιλία…!» Αλεπούδες και άλογα, γάιδαροι και σκύλοι και άλλοι πολλοί γίνονται φίλοι καρδιακοί και μαζί αντιμετωπίζουν το θυμό και βρίσκουν λύση σε ό,τι τους απασχολεί.

Αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη αξία των παραμυθιών για τη συναισθηματική καλλιέργεια ενηλίκων, παιδιών και εφήβων το Μουσείο Συναισθημάτων πραγματοποιεί τα εργαστήρια παραμυθιών.

Στόχος των συγκεκριμένων εργαστηρίων είναι τα παιδιά μαζί με τους ενήλικες που τα συνοδεύουν να ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών και να αγαπήσουν το χώρο του μουσείου σαν ένα χώρο βιωματικής μάθησης και ψυχαγωγίας.

Κάθε φορά καινούριες ιστορίες αποτελούν το πρόγραμμα. Η αφήγηση εμπλουτίζεται και τα παραμύθια ζωντανεύουν με κιθάρα, τραγούδι και κρουστά όργανα. Μικροί και μεγάλοι μαζί έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μαγεία των παραμυθιών.

Τα παραμύθια μετά μουσικής μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια όπου ο θυμός αφήνει τ’ αχνάρια του και εμείς συντροφιά με τους ήρωες των παραμυθιών θα συνταξιδέψουμε αναζητώντας τρόπους για να αντιμετωπίσουμε και να δαμάσουμε, οργισμένα τέρατα και θεριά, θυμωμένα ξωτικά, γίγαντες και δράκους, οργισμένες μάγισσες, νεράιδες και γοργόνες, για να ανακαλύψουμε πως η σοφία των παραμυθιών αντιμετωπίζει το συναίσθημα του θυμού και την αδικία!
Αφηγείται η Ιφιγένεια Κακριδώνη.

 

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε Επίσης

Ενήλικες και παιδιά 5 έως 115 χρονών

Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ

(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top