Now Reading
Παίζω και μαθαίνω με το πάρτι-έκπληξη της Μίνι!

Παίζω και μαθαίνω με το πάρτι-έκπληξη της Μίνι!

Γνωρίστε με το παιδί σας το παιχνίδι ρόλων!

Πολλές φορές ένα παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει το παιδί να κατανοήσει τον έξω κόσμο και να χρησιμοποιήσει την φαντασία του μέσα από παιχνίδια ρόλων. Ένα από τα παιχνίδια που θα αγαπήσει παίζοντάς το μαζί σας είναι το «πάρτι έκπληξη», γιατί κάθε φορά το αποτέλεμα θα είναι διαφορετικό και δεν θα το βαρεθεί ποτέ. Να ξέρετε πως όσο μεγαλώνει το παιδί σας, το παιχνίδι του θα αλλάζει και θα γίνεται ακόμα πιο διαδραστικό! Από κάπου όμως πρέπει να ξεκινήσετε για να εισέλθει στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού ρόλων, κι αυτή η ιδέα είναι μια ιδανική αφετηρία!

Το σετ LEGO® DUPLO® Disney Minnie’s Birthday Party είναι ιδανικό για ατελείωτο παιχνίδι ρόλων με θέμα τον εορτασμό των γενεθλίων. Διαθέτει μια τεράστια τούρτα γενεθλίων που κατασκευάζεται, συν δύο τουβλάκια διακοσμημένα σαν δώρα. 

Ξεκινήστε το με ευχάριστη διάθεση και ελεύθερη φαντασία! Για πάμε, λοιπόν!

Φτιάχνω τη λίστα των καλεσμένων: Αρχικά αποφασίζετε μαζί με το παιδί ποιοι θα είναι οι σημαντικοί καλεσμένοι σε αυτά τα γενέθλια της Μίνι. Μπορείτε να «καλέσετε» φιγούρες, λούτρινα ζωάκια, αγαπημένες κούκλες και ό,τι άλλο φανταστείτε! Μόλις λοιπόν γράψετε μαζί τη λίστα σας, τότε μπορείτε να συνεχίσετε με τις προσκλήσεις!

Προσκλήσεις του πάρτυ: Τι πιο δημιουργικό από το να αρχίσετε να κόβετε τις προσκλήσεις σε όποιο σχήμα θέλετε και να τις ζωγραφίσετε μαζί! Μόλις τελειώσετε, τις βάζετε μία μία σε φακέλους. Μπορείτε να διακοσμήσετε τους φακέλους ή και τις προσκλήσεις με αυτοκόλλητα ή, οι πιο «τολμηρές» μαμάδες, με glitter!

Tαχυδρομείο: Ήρθε η ώρα να στείλετε με κάποιον τρόπο τις προσκλήσεις. Γίνεστε λοιπόν για λίγο «ταχυδρόμοι» και παραδίδετε την κάθε πρόσκληση στους καλεσμένους σας. Θα βρείτε εύκολα το σπίτι τους; Mην ξεχάσετε να τους πείτε πως το πάρτι που διοργανώνετε είναι πάρτι-έκπληξη για τη Μίνι και πως όλοι πρέπει να είναι στην ώρα τους!

Δείτε Επίσης

Προετοιμασία: Φροντίζετε όλοι να έχουν φορέσει τα καλά τους ρούχα και ο κάθε καλεσμένος να μην ξεχάσει να φέρει το δώρο που έχει αγοράσει για τη φίλη του τη Μίνι! Στη συνέχεια διακοσμείτε το χώρο για το πάρτι και φυσικά «κατασκευάζετε» την τούρτα γενεθλίων. Προσοχή μόνο να μην κάνει καμιά ζημιά ο Φίγκαρο ο γάτος και ρίξει την τούρτα άθελά του!

Όλοι μαζί φωνάζουν «έκπληξη!»: Μόλις δείτε τη Μίνι να φτάνει στο σπίτι της με το ροζ αυτοκίνητό της, δίνετε σήμα σε όλους τους καλεσμένους, που θα περιμένουν κρυμμένοι μέσα στο σαλόνι, για να φωνάξουν όλοι μαζί «εκπληξη!». Προσοχή, η Μίνι δεν πρέπει να καταλάβει τίποτα!

Να είστε σίγουροι ότι η Μίνι και το παιδί σας θα διασκεδάσουν τόσο με την προετοιμασία του πάρτι όσο και με το ίδιο το πάρτι! Θα σβήσετε όλοι μαζί τα κεράκια της τούρτας, θα βάλετε μουσική για ατέλειωτο χoρό, θα φτιάξετε ακόμα και μπουφέ με φαγητά, είτε αληθινά είτε ψεύτικα, που θα αρέσουν σε όλους, χωρίς να παραλείψετε να προσθέσετε και κανένα ψαράκι για τον Φίγκαρο, που τα λατρεύει!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top