Now Reading
Πάσχα με υπέροχα πασχαλινά camp για τα παιδιά!

Πάσχα με υπέροχα πασχαλινά camp για τα παιδιά!

Τρεις εξαιρετικές προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για να περάσουν τέλειες πασχαλινές διακοπές στην Αθήνα!

Οι διακοπές του Πάσχα με τα σχολεία που κλείνουν δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση για τους εργαζόμενους γονείς, τα εκπαιδευτικά camp είναι ένας ωραίος τρόπος να μείνουν τα παιδιά απασχολημένα με δραστηριότητες που λατρεύουν.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ STEM CAMP ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ

Θα περιμένουν τα παιδιά για να προγραμματίσουν το EGGΜOBILE, να κάνουν πειράματα χημείας με αυγά, να παίξουν με πασχαλινά τάγκραμ μαθηματικών, να κατασκευάσουν μηχανισμούς που «χειρίζονται» τα ευαίσθητα πασχαλινά αυγά και πολλές ακόμα νέες δραστηριότητες STEΜ. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πασχαλινές λαμπάδες και το βάψιμο των αυγών με οικολογικό τρόπο!

Το πρόγραμμα ακολουθεί τη μεθοδολογία STEM και απευθύνεται σε μικρούς επιστήμονες 6-10 ετών. Το STEM EASTER CAMP διεξάγεται στο Μουσείο Πειραμάτων Καισαριανής και στο Μουσείο Πειραμάτων Αγίου Δημητρίου. Στα πλαίσια ενός ωρολογίου προγράμματος από τις από τις 08:00 έως τις 16:00, το οποίο έχει διαφορετικό περιεχόμενο για κάθε ημέρα του camp, με πειράματα, ανακαλύψεις, γνώσεις και παιχνίδια!

Λεπτομέρειες εδώ: mouseiopeiramaton

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ CAMP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-11 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

4+2 ημέρες εορταστικών δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 5-11 ετών, ένα σπάνιο δώρο που θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να χαρούν τις πασχαλινές διακοπές και να κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις. Τα παιδιά θα κρατήσουν φέτος τη λαμπάδα που θα έχουν δημιουργήσει μόνα τους, στο εργαστήρι του πασχαλινού camp!

Στο πλήρες πρόγραμμα του Πασχαλινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα  ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών,  θα εμπνευστούν  από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν μέσα από θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν  σε κόσμους μαγικούς. Και όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξορμήσεις στην Πλάκα και κουκλοθεατρο συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης! Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Τα μόνιμα στελέχη του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και οι εξωτερικοί συνεργάτες θα προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: childrensartmuseum

Δείτε Επίσης

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!

Η εναλλακτική κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου έρχεται τώρα και με πασχαλινή, παιχνιδιάρικη διάθεση, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους! Για 5 ημέρες (Μ. Δευτέρα 22/4, Μ. Τρίτη 23/4, Μ. Τετάρτη 24/4, Πέμπτη του Πάσχα 2/5 και Παρασκευή του Πάσχα 3/5) γιορτάζουμε το Πάσχα με ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα συναρπάσει τα παιδιά Α’ εως ΣΤ’ Δημοτικού. Παιχνίδια, κατασκευές και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες μας φέρνουν κοντά στα έθιμα του τόπου και την καλύτερη εποχή του χρόνου, την Άνοιξη!

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται, όπως πάντα,  με προβολές στη «Θόλο», στο Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας και με επιλεγμένες δραστηριότητες από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του «Ελληνικού Κόσμου».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Ημέρες και ώρες: Μ. Δευτέρα 22/4, Μ. Τρίτη 23/4, Μ. Τετάρτη 24/4, Πέμπτη του Πάσχα 2/5, Παρασκευή του Πάσχα 3/5
  • Ώρες: 09:00-15:00
  • Απευθύνεται σε παιδιά Α’ έως ΣΤ’ Δημοτικού
  • Ημερήσιο κόστος: 25€
  • Παρέχεται σνακ

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: fhw

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top