Now Reading
Πάμε σχολείο; Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών είναι έτοιμοι για την επιστροφή στα θρανία!

Πάμε σχολείο; Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών είναι έτοιμοι για την επιστροφή στα θρανία!

Oι ήρωες μας βοηθάνε στα πρώτα ξεκινήματα στο σχολείο

της Αγγελική Λάλου

pepa

“Πάμε σχολείο”

(σειρά: Πέπα το γουρουνάκι)

Μετάφραση: Κέλλυ Δημοπούλου

Εκδόσεις: Anubis, 2012

Το καλοκαίρι τελείωσε και τα αγαπημένα γουρουνάκια των παιδιών, η Πέπα και ο Τζορτζ, πρέπει να πάνε στον παιδικό σταθμό. Η Πέπα ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με τους φίλους της, για τον Τζορτζ όμως είναι η πρώτη φορά που θα πάει σχολείο – και η αδερφή του δεν θέλει να τον έχει μαζί της. Ωστόσο, οι φίλοι της Πέπας έχουν διαφορετική γνώμη από την ίδια, και όταν γνωρίζουν τον Τζορτζ, θέλουν κι εκείνα να αποκτήσουν ένα μικρότερο αδερφάκι. Μια διασκεδαστική ιστορία για τις αδερφικές σχέσεις, τη φιλία και την επιστροφή στο σχολείο!

Σελίδες: 23

Ηλικία: 3-6

 

dora

“Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια: Πάμε σχολείο;”

Μετάφραση: Κέλλυ Δημοπούλου

Εκδόσεις: Μίνωας, 2011

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια κι ο καλύτερός της φίλος ο Μπουτς μάς ξεναγούν στο σχολείο. Πολύχρωμες κι έξυπνες σελίδες θα κάνουν τα μικρά παιδιά να εξοικειωθούν και να γνωρίσουν το σχολικό περιβάλλον. Με δέκα απίθανους ήχους αλλά και κρυμμένα “παράθυρα” μέσα στις σελίδες που καλούν τα μικρά χεράκια να τα ανακαλύψουν, το βιβλίο είναι πολύ διασκεδαστικό και το σίγουρο είναι πως οι μικροί φίλοι σας θα το λατρέψουν!

Σελίδες: 10

Ηλικία: 2+

 

litpeo

“Πάμε σχολείο!”

Εκδόσεις: Modern Times, 2010

Οι αγαπημένοι ήρωες της γνωστής τηλεοπτικής σειράς “Τα μικρά ανθρωπάκια” (Little people) πηγαίνουν στο σχολείο. Εκεί θα αποκτήρουν πολλές και χρήσιμες γνώσεις και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από εκπληκτικές δραστηριότητες. Ξεφυλλίζοντας τις όμορφες σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τους αριθμούς, τα συναισθήματα, τα χρώματα και τα σχήματα. Γιατί πάνω απ’ όλα η μάθηση πρέπει να είναι ευχάριστη και διασκεδαστική!

Σελίδες: 12

Ηλικία: 3+

 

pamesxoleio

Δείτε Επίσης

“Πάμε σχολείο”

Συγγραφέας: Ανν Σιβάρντι

Επιμέλεια: Μισέλ Μπέιτς

Εικονογράφηση: Στήφεν Κάρτραϊτ

Εκδόσεις: Πλατύπους, 2004

Το βιβλίο αυτό ανήκει στη σειρά “Πρώτες εμπειρίες”, η οποία προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με καταστάσεις με τις οποίες έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά. Το συγκεκριμένο αναφέρεται σε θέματα που αφορούν το σχολείο και με ευχάριστο και έξυπνο τρόπο θα λύσει κάποιες από τις απορίες που έχουν συνήθως τα μικρά παιδιά όταν καλούνται για πρώτη φορά να πάνε σχολείο.

Σελίδες: 16

Ηλικία: 3+

 

 

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top