Now Reading
Ο Ryan Gosling μιλάει για την πατρότητα

Ο Ryan Gosling μιλάει για την πατρότητα

Ως μπαμπάς δύο κοριτσιών που απέκτησε με τη σύντροφό του Eva Mendes

Ο Ryan Gosling και η σύντροφός του, η ηθοποιός Eva Mendes, έχουν δύο κόρες – την Esmeralda και την Amada. Από τότε που έγινε πατέρας το 2014, ζει μια μεταμορφωτική εμπειρία.

 

«Όλη σου τη ζωή, ακούς πώς είναι να έχεις παιδιά και ύστερα βλέπεις ότι όλα τα κλισέ είναι αληθινά. Ένιωσα ότι ήξερα ότι όλα θα ήταν διαφορετικά, αλλά μέχρι να το βιώσεις αυτό, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξέρεις πραγματικά τι νιώθουν οι άνθρωποι “.

 

«Είναι παράδεισος. Είναι σαν να περπατάς μέσα από ένα πεδίο λουλουδιών κάθε μέρα. Ζω με αγγέλους».

 

«Υπάρχει ένα είδος χάους σε αυτό που μου αρέσει. Ίσως στη ζωή μου έβαζα τον εαυτό μου σε καταστάσεις που ήταν χαοτικές, έξω από τη ζωή μου. Τώρα το έχω στο σπίτι και δεν χρειάζεται να το ψάχνω. ”

 

«Έχει εμμονή με το άλμπουμ των Χριστουγέννων των Hanson! Δεν υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τους Hanson, είναι πολύ ταλαντούχα παιδιά, αλλά νομίζω ότι άκουσα πολλές φορές αυτό τον δίσκο το ρεκόρ. Είμαι βέβαιος ότι θα επαναληφθεί το ίδιο και σε αυτά τα Χριστούγεννα».

 

«Όταν συναντάς τα παιδιά σου συνειδητοποιείς ότι αξίζουν σπουδαίους γονείς. Και τότε πρέπει να προσπαθήσετε να γίνετε το πρόσωπο που αξίζουν. ”

 

«Ξέρω μόνο πώς είναι να έχω τα παιδιά μου. Και στην περίπτωσή μου, η Εύα είναι η μητέρα που κανείς ονειρεύεται να έχει της μητέρας και τα παιδιά μου είναι τα παιδιά που πάντα ονειρευόμουν να έχω, οπότε είναι ένα όνειρο αυτό που έχω τώρα. Είναι σαν να τα ονειρεύομαι όλα. Έτσι αισθάνομαι τόσο τυχερός. ”

 

«Όταν γεννήθηκε το κοριτσάκι μου, ο Don Rickles μου έστειλε ένα πιστοποιητικό δώρου για το Toys R ‘Us … Είπε: “Μην ανησυχείς, θα βρεις κι άλλη δουλειά. Τα παιδιά έχουν έξοδα”».

 

«Εννοώ, είναι μια ανακούφιση όταν συνειδητοποιείς ότι είναι αυτοί που είναι. Ανησυχείς ότι θα πάρουν όλες τις ιδιότητες του εαυτού σου με τις οποίες αγωνίζεσαι, και στη συνέχεια συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι – δεν γίνονται εσύ. Και είναι μια ανακούφιση. Πάλι πάντως συνεχίζεις να τους προσφέρεις ό,τι καλύτερο μπορείς» .

Δείτε Επίσης

 

«Ακούγεται τόσο κλισέ, αλλά ποτέ δεν ήξερα ότι η ζωή θα μπορούσε να είναι τόσο διασκεδαστική και τόσο πολύτιμη.”

 

“Ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να μείνω μακριά τους για πολύ. Έρχονται λοιπόν κάποιες φορές μαζί μου στο γύρισμα. Είναι πολύ ωραίο που μπορώ να το μοιραστώ αυτό μαζί τους. Ειδικά με την πιο μεγάλη μου. Όλα αυτά τα γυρίσματα γίνονται με πολύ μεράκι και με πολλή φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια από τόσους πολλούς ανθρώπους – πραγματικά ήθελα να το δει αυτό. … Ήταν μια μέρα που έκανα μια σκηνή μαζί με τον Harrison [Ford] και απλά φώναξε δυνατά στη μέση της λήψης, “είσαι κι ο πρώτος!” Λοιπόν, πρώτα είπε: “τα πας περίφημα” και στη συνέχεια ο Χάρισον σταμάτησε στη μέση της λήψης και ρώτησε: “Εγώ πώς τα πάω;”»

 

«Δεν είναι κάτι που πραγματικά είχα σκεφτεί από πριν ούτε είχα σκεφτεί ότι το ήθελα. Δεν είχα μια ρομαντική ιδέα σχετικά με την πατρότητα. … Ήρθε με εκπληκτικό και φυσικό τρόπο. Δεν υπήρχε τίποτα προσχεδιασμένο για αυτό, ξέρετε. Ξαφνικά έγινε: Η ζωή μου έχει αλλάξει. Και ευχαριστώ τον Θεό που άλλαξε».

 

(πηγή: huffingtonpost.co.uk)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top